Zomertheater bij hotel Kapellerput

21-7-2022

  • Zomertheater bij hotel KapellerputZomertheater bij hotel Kapellerput
  • Zomertheater bij hotel KapellerputZomertheater bij hotel Kapellerput

Ook deze zomer organiseert Theaterbureau Damen en de Heer bij hotel Kapellerput een reeks theatervoorstellingen in de openlucht.  Alle voorstellingen vinden plaats in het buitentheater van Kapellerput. Op zes zaterdagavonden in de zomervakantie staan er verschillende topartiesten met een gevarieerd programma op het podium. De eerste voorstelling vindt aanstaande zaterdag, 23 juli, plaats.

Leestijd: 1 minuut

Theatervoorstellingen in de openlucht bij hotel Kapellerput

Van singer-songwriter tot tonprater en van Franse chansons tot comedy is er voor ieder wat wils. De drive-inn bar schenkt tijdens de pauze  verfrissende drankjes. Zaterdag 23 juli verzorgt de bekende cabaretier Steven Brunswijk de aftrap tijdens een Comedynight. De laatste voorstelling,  BuitenBuut met regionale artiesten Berry Knapen en Andy Marcellissen, vindt plaats op 3 september. De aanvangstijd van alle voorstellingen is 20.00 uur en hebben een  vaste ticketprijs van €15,=. Bekijk de foto voor het programma en je kunt hier reserveren.

We schreven vaker over initiatieven van hotel Kapellerput.

Website: Theaterbureau Damen en de Heer en hotel Kapellerput

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.