Gentleman’s Afternoon Tea | Niet zomaar een high tea

7-7-2017

  • Gentleman’s Afternoon Tea
  • Gentleman’s Afternoon Tea
  • Gentleman’s Afternoon Tea

Een Gentleman’s Afternoon Tea bij de Swan Shakespeare’s Globe in Londen, onderdeel van ‘A Midsummer Night’s Dream Afternoon Tea’. In plaats van de standaard keuzes van thee en een glas champagne serveren ze bij de thee ook een ‘tankard of Hobday Smoked Brown Ale’ en kleine hartige bites. Inspiratie voor al die restaurants die ‘afternoon tea’ op de menukaart hebben staan, je krijgt vast meer mannen die met hun vrouw meekomen!

Gentleman’s Afternoon Tea

We hebben al vaker van een afternoon tea genoten op verschillende locaties, vooral voor kinderen is het feestelijk, helemaal in Londen! Mijn man houdt altijd van de champagne, eet de hartige bites en scones maar vindt de zoetigheden vaak veel te zoet. En bij voorbaat mijn excuses aan alle Engelsen maar hij houdt niet zo van thee: ‘geen thee, bedankt maar ik ben niet ziek’ is vaak zijn reactie. Maar we hebben hem kunnen overhalen om weer eens mee te gaan naar ‘A Midsummer Night’s Dream Afternoon Tea’! We hebben onze thee gedronken, de heerlijke sandwiches, scones en zoetigheden gegeten en hij heeft genoten van de Gentleman’s Afternoon Tea. Hierbij krijg je een Shorthorn beef slider, blauwe kaas & cider scones, Scotch Legbar Egg, vis vinger sandwiches, Croque Monsieur en een potje gerookte zalm. Trouwens voor de ‘vrouwen’ thee kan je ook in plaats van een glas champagne voor een cocktail, ‘Love Potion’ kiezen.

Over de Swan Shakespeare’s Globe

Swan is al tien jaar trotse partner van het iconische Shakespeare’s Globe Theater. Zij zorgen voor de bar, het restaurant, de evenementen van het theater en voor de theater cafés en ‘tap houses’. Swan-oprichter Diccon Wright werkt sinds het begin met Shakespeare’s Globe en hun visie is niet veranderd: met passie constante hoogwaardige kwaliteit en creatieve ervaringen leveren. Ze gebruiken seizoensgebonden en lokaal verkregen producten. Ze tonen het beste van hedendaagse Britse kookkunsten en een deel van hun omzet gaat naar Shakespeare’s Globe Trust, een liefdadigheidsorganisatie die is opgezet om het internationale begrip voor Shakespeare toneelstukken te vergroten. ^Marjolein

Website: Swan, Shakespeare's Globe

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.