Zo willen wij ook wel boodschappen doen!

8-5-2015

Begin mei is de tweede Bilder & De Clercq Wall geplaatst op de Zuidas in het meest duurzame gebouw ter wereld: The Edge. Het is het nieuwe prestigieuze hoofdkantoor van Deloitte/AKD dat is ontworpen door PLP/Architecture.

Hierdoor kunnen de werknemers van deze kantoren iedere werkdag hun boodschappen bestellen bij Bilder & De Clercq, zonder het kantoor te verlaten. Same day delivery zónder abonnement! Om gebruik te kunnen maken van de Bilder & De Clercq Wall, moet men de Bilder & De Clercq-app downloaden en betaalgegevens invoeren. Wij hebben eerder geschreven over de eerste Bilder & De Clercq Wall in het kantoor van Google in Amsterdam.

De toekomst van boodschappen doen?

Het lijkt ons heerlijk, zo’n wall op kantoor waarop je de keuze hebt om aan te geven wat je ’s avonds wilt eten, dit te bestellen (tot 15.30 uur) en dan vanaf 17.00 uur kunt oppikken. Het vergemakkelijkt het kiezen en je hebt niet de boodschappenstress doordeweeks. De wall laat 14 gerechten zien, plus wat drank en borrelhappen.
De werkwijze: na registratie bestel je de gerechten ofwel door in de app te tikken, ofwel door de smartphone voor het gerecht naar keuze te houden. De draadloze NFC-chip in de telefoon zorgt dan voor de communicatie. Het idee kennen we uit Zuid-Korea waar supermarktketen Tesco een virtuele shop op een metrostation heeft. Yes.Tap maakt het contactloos betalen mogelijk.

Bilder & De Clercq

Rogier Leopold en Diederik Van Gelder haken met hun winkel in op mensen die lekker en gezond willen koken maar even niet willen dubben over het menu. Met een wekelijks wisselend menu biedt Bilder & De Clercq keuze uit veertien gerechten, waarvoor ze de ingrediënten in de juiste hoeveelheid leveren. Ze hebben een winkel in Amsterdam (op de hoek van de Bilderdijkstraat en de De Clercqstraat) en nu dus al twee Bilder & De Clercq Walls. De tweede winkel op de Ceintuurbaan sluit eind mei en ze gaan zich richten op de kantoormarkt. Meer info? Neem dan contact op met info@bilderdeclercq.nl

Website: Bilder & De Clercq 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.