Zenzez combineert Hotel, Lounge & Showroom

2-1-2015

Matthijs Wilmink en Paul Mulder zijn de oprichters van Zenzez Hotel & Lounge. Zenzez is een sfeervol design- en cityhotel, gelegen aan de rand van het stadshart van Apeldoorn.

Inrichting

ZENZEZ Hotel & Lounge is volledig ingericht door het stylingteam van Riviera Maison. De eigenaren hebben het hotel opgericht om onderscheidend te zijn en een eigentijds en betaalbaar luxe product aan te bieden. Gasten kunnen tijdens een bezoek aan het hotel de meubels en accessoires zo aanschaffen. Dit maakt Zenzez een hotel, lounge en showroom ineen.

Zenzez

Zenzez Hotel & Lounge is het eerste hotel in Nederland dat is gerealiseerd door middel van crowdfunding. Het hotel is gevestigd in een gerenoveerde Jugendstilvilla uit 1904 en heeft tien kamers. Het hotel is ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, en heeft een luxe ingerichte businessroom. In de lounge kan je terecht voor een lunch, koffie, high tea of glas wijn.

Bron: Entree Magazine

Website: ZENZEZ Hotel & Lounge

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.