Yum! Center for Global Franchise Excellence | Taco Bell Business School

25-1-2022

Taco Bell vroeg zichzelf af: Zouden de bewindvoerders in het Taco Bell systeem geen weerspiegeling moeten zijn van de mensen die er eten en werken? In een poging om potentiële barrières af te breken en het franchisesysteem verder te diversifiëren, kondigde Taco Bell vandaag aan dat het in samenwerking met de Universiteit van Louisville de Taco Bell Business School uitrolt: een uniek franchise opleidingsprogramma om restaurantleiders als ondernemers te ontwikkelen en barrières voor franchise eigendom af te breken.

Leestijd: 1 minuut

Taco Bell’s pilot programma voor onderwijs over de zaken van franchising

De Taco Bell Business School zal worden ondersteund door het Yum! Center for Global Franchise Excellence in samenwerking met de Universiteit van Louisville. Yum!, het moederbedrijf van Taco Bell heeft het centrum in 2021 samen met het College of Business van de Universiteit van Louisville opgericht om kansen te creëren voor ondervertegenwoordigde gemeenschappen door middel van onderwijs over het zakendoen in franchising. Het Taco Bell pilootprogramma zal gebruik maken van dit partnerschap om wegen te creëren voor restaurantleiders om vooruitgang te boeken in hun carrière, terwijl het merk een meer divers franchisesysteem zal helpen opbouwen.

“We weten dat fastfoodbanen vaak worden gezien als opstapjes naar andere carrières”, zegt Mark King, Chief Executive Officer van Taco Bell. “En wij proberen dat te veranderen. Via de Taco Bell Business School willen we onze ambitieuze restaurantleiders laten zien hoe hun carrière bij Taco Bell kan opbloeien en kansen zien die ze misschien niet eerder hebben overwogen. We willen fundamentele veranderingen doorvoeren die een positieve invloed hebben op de groei van onze diverse teamleden. Dit programma zal hen vaardigheden bijbrengen die ze nodig hebben om de ladder te beklimmen – of dat nu de stap naar het volgende niveau is of zelfs het bezit van hun eigen franchise op een dag.”

Het zes weken durende business bootcamp zal top-performante restaurant leiders de grondbeginselen van franchise eigendom leren, gebruikmakend van het bestaande curriculum van het Yum! Center for Global Franchise Excellence, met een Taco Bell twist. De lessen bieden geaccrediteerd onderwijs en training op het gebied van essentiële zakelijke en ondernemersvaardigheden, van financiering, groei en ontwikkeling tot marketing en HR. Taco Bell werkt samen met haar toegewijde franchisenemers om hun expertise te delen en toekomstige franchise-eigenaren te inspireren.

Taco Bell Business School | Eerste bootcamp start in februari

“Toen ik in 1983 voor het eerst in een Taco Bell restaurant begon te werken, dacht ik dat ik maar een paar maanden zou blijven,” zegt Tina Reagan, president en COO van franchise K-Mac Enterprises. “Ik wist niet dat ik uiteindelijk enkele tientallen jaren zou blijven en uiteindelijk 319 restaurants zou leiden en uitbaten. Als iemand die als teamlid is begonnen, weet ik uit eerste hand dat franchisehouderschap een intimiderende weg kan zijn. Maar het is zeer de moeite waard geweest. Ik ben er trots op te werken voor een bedrijf dat zich inzet om restaurantleiders met verschillende achtergronden op alle niveaus de weg naar franchisehouderschap te laten bewandelen.”

Deelnemers krijgen beurzen om het collegegeld voor het programma te dekken en worden intern binnen het Taco Bell-systeem erkend voor hun prestatie. En niet te vergeten, ze ontvangen een aantal leuke merksieraden, zodat ze kunnen pronken met hun Business School trots.

De eerste klas Taco Bell Business School-studenten zal in februari 2022 aan het bootcamp beginnen. Taco Bell zal het programma in de toekomst blijven uitbreiden en een talentpijplijn opbouwen voor sterk leiderschap in het veld.

 

Website: Taco Bell

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.