Your Take On #centerparcslol

28-7-2015

#centerparcslol

Onder de titel “Your Take On” organiseert Center Parcs in samenwerking met bekende vloggers (‘video bloggers’) een wedstrijd waarbij tieners allerlei activiteiten binnen én buiten Center Parcs kunnen filmen. Dit kunnen zij uploaden op Instagram met #centerparcslol.

Optreden Dio

De beste videomakers winnen een dag vol activiteiten en een exclusief concert van Dio in Center Parcs De Eemhof. Dio is een rapper die bekend is van o.a. Dom, Lomp en Famous in samenwerking met de Opposites en Willie Wartaal en ‘Tijdmachine’ samen met Sef.

Enzo en Milan Knol

Onder andere vloggers Enzo en Milan Knol werken samen met Center Parcs voor de campagne. Beiden zijn ‘social media sterren’ die zich vooral richten op Nederlandse tieners. Enzo Knol is een YouTube-held met bijna 800.000 volgers en zijn video’s worden binnen één dag vaak meer dan 200.000 keer bekeken. Milan is eigenaar van het YouTubekanaal DagelijksHaaDee met 550.000+ volgers en zijn andere kanaal DitIsMilan is goed voor 320.000+ volgers. Voor meer informatie: www.yourtakeon.nl of zoek op #centerparcslol.

Bron: http://www.nritmedia.nl/kennisbank/34889/

Website: www.yourtakeon.nl

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.