WOWorks creëert ‘High Five Challenge’ om gezonde maaltijden te doneren aan No Kids Hungry

31-8-2021

  • WOWorks brands partner with No Kids HungryWOWorks brands partner with No Kids Hungry
  • WOWorks brands partner with No Kids HungryWOWorks brands partner with No Kids Hungry

De passie aanwakkeren van hun teamleden, gasten, zakenpartners en gemeenschappen is de missie van WOWorks. Ze gaan ervanuit dat dit zich vertaalt in een commitment om een ‘WOW!’ plek te creëren om in te werken, te dineren, te investeren en te wonen. Om dit najaar iets terug te doen voor de restaurantgemeenschappen, zijn alle vier de merken van WOWorks – Saladworks, Frutta Bowls, The Simple Greek en Garbanzo Mediterranean Fesh – een samenwerking aangegaan met No Kid Hungry om een fondsenwervingscampagne te starten genaamd de High Five Challenge. Het doel is om $400,000 in te zamelen (met een minimum van $125,000), waarmee tot vier miljoen maaltijden kunnen worden verstrekt aan kinderen in nood. Volgens nieuwe schattingen is het realistisch dat 1 op de 6 kinderen in Amerika dit jaar honger lijdt. Wanneer gasten dit seizoen in een WOWorks restaurants dineren kunnen ze ‘lid worden van het team’ door hun steentje bij te dragen om een einde te maken aan de kinderen die honger hebben in onze gemeenschappen.

De inzet van de gasten worden getoond met ‘High Five Hand’ afbeeldingen en een ‘High Five Wall Icon Tracker’. Gasten kunnen ook een waardebon ‘verdienen’!

Leestijd: 2 minuten

I joined the team | ‘High Five Hand’ afbeeldingen om de betrokkenheid van gasten te tonen

Vanaf 30 augustus tot en met 17 oktober bieden alle Saladworks, Frutta Bowls, The Simple Greek en Garbanzo Mediterranean Fresh restaurants in het hele land vijf manieren aan om ‘lid te worden van het team’ door No Kid Hungry te steunen via de High Five Challenge: gast donaties; donaties voor kindermaaltijden; horecadonaties; themamaaltijden/merchandise; partnerdonaties.

Om het inzamelingsdoel voor No Kid Hungry te helpen bereiken, kunnen gasten samenwerken met elk WOWorks restaurant door een donatie te doen nadat ze hun maaltijd in persoon of online hebben gekocht. Voor elke donatie van $1 die door een gast wordt gedaan, ontvangen ze een “I Joined the Team!’’ sticker en een mogelijkheid een ‘High Five Hand’ afbeelding te ondertekenen als symbool voor hun persoonlijke inzet voor de zaak. Voor elke donatie van $5 die door een gast wordt gedaan, ontvangen ze het bovenstaande samen met een waardebon voor gebruik bij een toekomstig bezoek dat geldig is tot en met 31 oktober 2021. Elk ondertekende ‘High Five Hand’ wordt geplaatst op een muur naast de ‘High Five Wall Icon Tracker’ van het restaurant die elke week de vooruitgang weergeeft van de 7-weekse High Five Challenge. Bovendien doneert elk WOWorks merk dat een kindermaaltijd aanbiedt $0,10 voor elke aankoop tijdens deze campagne en het hele jaar door.***

Voor elke bestelling hebben gasten ook de mogelijkheid om doorlopend $5, $10 of $25 te doneren aan No Kid Hungry. Naast de standaardmanieren om geld in te zamelen voor alle WOWorks merken, zal Saladworks in september voor zijn 35e verjaardag, $0,35 per nieuwe Amy’s Fall Fest voorgerechten te doneren aan No Kid Hungry. Frutta Bowls zal ook $1 doneren van de verkoop van zijn nieuwe Acai-armbanden aan No Kid Hungry.

Bekijk de video hieronder, de tekst loopt door.

Tenslotte zullen alle WOWorks merken gebruikmaken van de sociale medianetwerken van hun bedrijfsmedewerkers, franchisepartners, teamleden, zakenpartners en het grote publiek om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te verleiden om een financiële bijdrage te leveren aan een speciale WOWorks sectie op de No Kid Hungry website.

De WOWorks familie werkt samen met No Kid Hungry

“De WOWorks familie is trots om samen te werken met No Kid Hungry en zet zich in om de honger bij kinderen in Amerika te helpen beëindigen’’, zegt Mark Mears, Chief Marketing Officer van WOWorks. De restaurants van WOWorks staan bekend om het feit dat ze hun gasten een breed assortiment aan gezonde, voedzame en smaakvolle maaltijden bieden. Nu hebben we de eer om zowel geld als bewustzijn in te zamelen voor het werk dat No Kid Hungry doet om de honger bij kinderen in onze gemeenschappen te bestrijden. Met onze High Five Challenge, gaan we proberen gezamenlijk $400,000 in te zamelen, wat 4 miljoen maaltijden oplevert om hongerige kinderen in het hele land te voeden.’’

“Kinderen in de Verenigde Staten lijden momenteel honger in de nasleep van het coronavirus”, zegt Diana Hovey, senior vice-president bij Share Our Strength, de organisatie achter de No Kid Hungry campagne. ‘’We zijn zo dankbaar voor de steun van de WOWorks merken, teamleden en gasten, die kinderen helpen met het voedsel dat ze nodig hebben, terwijl ze streven om geen hongerige kinderen meer te hebben in Amerika.”

*$1 kan helpen om tot 10 maaltijden te verstrekken. Maaltijd gelijkwaardigheid varieert tijdens COVID-19. No Kid Hungry biedt geen individuele maaltijden; donaties helpen programma’s te ondersteunen die kinderen voeden.

** Saladworks, Garbanzo Mediterranean Fresh en The Simple Greek doneren $0,10 aan No Kid Hungry voor elke kindermaaltijd verkocht tussen 30 augustus 2021 en 30 augustus 2022. Voor elke Acai armband verkocht tussen 30 augustus 2021 en 30 augustus 2022 doneert Frutta Bowls $1 aan No Kid Hungry. Voor elke verkochte Amy’s Fall Fest voorgerecht tussen 30 augustus en 17 oktober 2021, doneert Saladworks $0,35 aan No Kid Hungry.

 

Website: LinkedIn en No Kid Hungry

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.