Wolk van alcoholische cocktails!

23-10-2015

Bompas & Parr’s ‘alcoholische architectuur’ is een pop-up cocktailbar, in Londens beroemdste ‘foodie centre’, de Borough Market. Bezoekers staan hier letterlijk in een wolk van alcoholische cocktails.

Bompas & Parr’s pop-up

Nog tot en met januari 2016 is Bompas & Parr’s ‘alcoholische architectuur’ te bezoeken in Londens beroemde ‘foodie centre’, de Borough Market. In een afgesloten ruimte wordt de lucht bevochtigd met een mix van gedistilleerde dranken. Voorbeelden van de ‘geserveerde’ dranken zijn de likeuren Chartreuse en Benedictine, een trappistenbier en de versterkte alcoholische wijn Buckfast.

Wolk van alcoholische cocktails

Bezoekers krijgen bij binnenkomst een regenpak aan en stappen vervolgens letterlijk in de wolk van alcoholische cocktails. De alcohol wordt doormiddel van je longen en ogen opgenomen in het lichaam. Niet voor niets staat er aangegeven, ‘breathe responsibly’. De ruimte is uitsluitend toegankelijk voor personen boven de 18 jaar.

‘British Museum of Food’ (BMoF)

In hetzelfde gebouw van de pop-up bar is vanaf 23 oktober het ‘British Museum of Food’ te bezoeken. Het museum wordt ’s werelds eerste culturele instelling welke geheel in het teken staat van de geschiedenis, evolutie, wetenschap, sociologie en de kunst van voedsel. In het museum zijn onder andere te zien: ’s werelds snelste kaas trolley (van 0 tot 62 mph in 6,6 seconden), de eerste ruimte koffie (gebracht tot 37 km hoogte en weer terug) en de eerste barbecue op 2.100°C gesmolten lava.

Bron: BMoF

Website: Bompas & Parr

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.