Wittenberg by Cove | Tweede locatie in Nederland van het next generation serviced apartment-merk Cove

5-5-2022

  • Wittenberg by Cove in AmsterdamWittenberg by Cove in Amsterdam
  • Wittenberg by Cove in AmsterdamWittenberg by Cove in Amsterdam

Opening – Het recent gelanceerde serviced apartment-merk Cove kondigt een tweede locatie op het Europese vasteland aan met de transformatie van de Amsterdamse serviced apartments Wittenberg naar Wittenberg by Cove. Dit in navolging van de lancering van Cove – Centrum, een locatie met 121 studio-appartementen die in maart 2022 opende in hartje Den Haag.

Leestijd: 2 minuten

Wittenberg by Cove in Amsterdam | 115 appartementen

Wittenberg, in 2018 aanvankelijk gelanceerd als een onafhankelijk extended stay-merk binnen edyn, werd op 26 april 2022 toegevoegd aan edyn’s merk Cove. Wittenberg by Cove ligt in de rustige Plantagebuurt aan de oostkant van Amsterdam, vlakbij station Amsterdam Centraal en op korte loopafstand van musea, parken, restaurants en bars. Deze vestiging van Cove is gevestigd in een historisch gebouw uit 1772 dat smaakvol en met behoud van het ethos, de charme en het karakter van het oorspronkelijke gebouw, is omgebouwd tot moderne appartementen en studio’s.

Wittenberg by Cove biedt 115 zorgvuldig ontworpen appartementen, waaronder studio’s, een-, twee- en driekamer-mezzanine-appartementen, allemaal uitgerust met een comfortabel bed, wifi met privéverbinding, volledig ingerichte keukens en woonkamers. Wittenberg by Cove dient als uitvalsbasis voor zakenreizigers, maar ook voor vakantiegangers en gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele accommodatie. De locatie beschikt over een honesty bar, een kleine fitnessruimte, een co-werkruimte, twee authentieke binnenplaatsen, tien parkeerplaatsen, een overdekte fietsenstalling een grote monumentale tuin. De appartementen zijn beschikbaar vanaf een minimum stay van zeven nachten.

Over Cove

Cove is een next generation serviced apartment-merk, ontstaan als antwoord op de behoefte aan een ander soort accommodatie en een nieuwe manier van leven. De ruime appartementen van Cove combineren een doordacht ontwerp met toekomstgerichte technologie en belichamen een flexibel (werk- en reis)leven. Elk Cove-appartement beschikt over supersnelle privé-wifi, volledig ingerichte keukens en een ergonomische zit- en werkruimte. Cove werd in juni 2021 gelanceerd en heeft verschillende locaties in Groot-Brittannië en Nederland, waaronder Bristol, Liverpool, Manchester en flagship locatie Landmark Pinnacle en meerdere locaties in Londen, Den Haag en nu dus in Amsterdam.

Website: Wittenberg by Cove

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.