Wil jij ‘vernieuwend’ ondernemen op De Pier van Scheveningen?

19-3-2015

De iconische Pier in Scheveningen wordt volledig verbouwd en zoekt nog enkele enthousiaste ondernemers. Vernieuwende ondernemers.

De nu nog verlaten maar straks volledig vernieuwde Pier gaat dit jaar na een grondige verbouwing weer open voor het grote publiek. Voor jong en oud, locals en toeristen, foodies en shoppers. De Pier wordt een internationale hotspot op zee met een grote diversiteit aan eigentijdse en vernieuwende concepten. Denk bijvoorbeeld aan food trucks en horeca stands maar ook aan kunst & cultuur, festivals, evenementen en (pop-up) winkels. Voor de laatste beschikbare units maken gedreven en vernieuwende ondernemers nú nog kans om onderdeel te worden van het horeca, retail of andere aanbod op De Pier.

De Pier wordt weer een nationale trots

De Pier is een nationaal icoon en sinds 1901 niet meer weg te denken uit het kustbeeld van Scheveningen. Met een volledig nieuwe invulling en na een grondige verbouwing wordt De Pier in 2015 weer geopend voor het grote publiek. Volgens Marius van der Werff, namens De Pier, wordt De Pier niet alleen gered maar ook “omgetoverd tot een uniek centrum voor een internationaal en gevarieerd publiek”.

Kom ondernemen op De Pier

De vaste invulling van De Pier zal bestaan uit een uiteenlopend palet van restaurants, bars, winkels en nog veel meer. Bestaande en kersverse ondernemers kunnen in De Pier hun hart ophalen met een wereld aan mogelijkheden op het gebied van creatieve en innovatieve concepten; van haute friture en juice bars tot pop-up en experience stores. Gedreven en vernieuwende ondernemers maken nú kans om onderdeel te worden van het horeca, retail of andere aanbod op De Pier. De Pier heeft nog enkele unieke stands en ruimtes ter beschikking voor de allerbeste concepten. Geïnteresseerde ondernemers kunnen tot 1 april 2015 hun plan inzenden. Via de onderstaande website, hierop is ook meer informatie te vinden.

Website: De Pier

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.