Which Wich® Superior Sandwiches komt met een Crypto Box Meal

26-4-2022

  • Which Wich® Superior Sandwiches to Launch a Crypto Box Meal available only on April 29Which Wich® Superior Sandwiches to Launch a Crypto Box Meal available only on April 29

Which Wich® Superior Sandwiches neemt deel aan de snelgroeiende wereld van de cryptocurrency  met hun nieuwe Crypto Box Meal die alleen beschikbaar is op 29 april bij Which Wich locaties in de Verenigde Staten, zolang de voorraad strekt. De Crypto Box Meal bevat een sandwich, koekjes, chips en een drankje, plus een limited-edition Which Wich-branded CryptoCoin die $ 10 waard is op 29 april, maar daarna dagelijks van waarde verandert voor maximaal twee jaar op basis van Bitcoin-fluctuaties.

Interessant voor Europese ketens om een product te bedenken en dit te combineren met cryptocurrency? Wij vermoeden dat we hier in Europa nog niet op het niveau zitten de Amerikanen, waarvan 14 procent één of andere vorm van cryptocurrency bezitten. 

Leestijd: 2 minuten

Leuke manier om kennis te maken met cryptocurrency?

De nieuwe Crypto Box Meal bevat een willekeurige reguliere 7-inch sandwich, een cookie, een zakje chips en een grote frisdrank, plus een limited-edition, Which Wich-branded CryptoCoin die op 29 april $10 waard is, maar waarvan de waarde tot twee jaar lang dagelijks fluctueert op basis van de Bitcoin-to-U.S. dollar omrekenkoersen. Elke CryptoCoin wordt geleverd met een instructiekaart om de waarde van de CryptoCoin in te wisselen voor een maaltijd bij Which Wich of om een cheque per post te ontvangen. De Crypto Box Meal kost slechts $15, echter hun locaties zullen slechts een beperkte voorraad van 100 Crypto Box Meals kunnen aanbieden.

Crypto-exchange platform Gemini heeft recent onderzocht dat slechts 14 procent van de Amerikanen één of andere vorm van cryptocurrency bezit. Which Wich vond dit een kans om met deze eendaagse promotie een nieuw publiek met de dynamiek van de cryptomarkt te laten kennis maken.

De Crypto Box Meal

“We verheugen ons erop om onze gasten een kans te bieden om kennis te maken met het groeipotentieel van de cryptocurrency markt, maar ook met de garantie van een heerlijke Which Wich maaltijd,” zegt Jeff Sinelli, oprichter, CEO en Chief Vibe Officer van Which Wich. “Het is een geweldige manier voor onze gasten om te genieten van hun favoriete Wich en onze aangepaste Mountain Dew VIBE, met de toegevoegde waarde van het ervaren van de opwinding van cryptocurrency.”

Alle kopers van de Which Wich Crypto Meal box kunnen de waarde van hun gratis Which Wich CryptoCoin verifiëren en volgen op een cryptobox pagina van hun website.  De munt is inwisselbaar voor eten en drinken bij Which Wich restaurants of ze kunnen een cheque ontvangen per post via het Which Wich kantoor, het bedrag zal zijn gebaseerd op de verandering in waarde van hun CrytpoCoin op een willekeurige dag ten opzichte van de initiële waarde van $ 10 op 29 april 2022, gedurende maximaal twee jaar na uitgifte.

OVER Which Wich

Which Wich® Superior Sandwiches werd eind 2003 in Dallas opgericht door restaurantondernemer Jeff Sinelli. De nationale sandwich franchiseketen is vooral bekend om zijn aanpasbare sandwiches, creatief bestelsysteem en gepersonaliseerde boterhamzakje. In 2018 werd Which Wich gerangschikt als het #9 sandwichmerk op Entrepreneur Magazine’s Top 200 Food and Restaurant Franchises of 2018. In 2017 stond Which Wich als #9 op Fast Casual’s Top 100 Movers and Shakers en landde op #20 op de franchise Times Fast & Serious lijst. In 2016 heeft Restaurant Business Which Wich uitgeroepen tot de eerste winnaar van haar Future 50 Pacesetter award. Which Wich is de ontvanger van een Nation’s Restaurant News MenuMasters ‘Healthful Innovations’ award en is door Forbes uitgeroepen tot een van hun ’30 Best Franchises To Buy’. Which Wich heeft momenteel meer dan 300 locaties geopend of in ontwikkeling in 35 staten en 5 landen. Voor meer informatie, bezoek hun website.

We hebben meerdere horeca- en leisureconcepten gespot die werken met de cryptocurrency

Website: Which Wich®

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.