Watt a hub

29-1-2015

  • Watt
  • Watt-1
  • Watt 2

Watt a Hub!

We Watt is een professionele en originele oplaadplek in je restaurant. Geef je gasten al fietsend de mogelijkheid om zelf hun mobiel of laptop op te laden en gezond bezig te zijn met hun lijf!

In steeds meer artikelen worden we er op gewezen dat zitten het nieuwe roken is. Hieronder leggen we uit wat dat inhoud maar het komt erop neer dat we allemaal in beweging moeten komen. Als eigenaar van een horecabedrijf kun je je gasten hiertoe motiveren door in jouw bedrijf een tafel te plaatsen waar je gasten al fietsend hun mobieltje of laptop kunnen opladen.

Watt a hub in praktijk

We Watt biedt de mogelijkheid om te multitasken; bijkletsen met vrienden of werken en tegelijkertijd je device opladen en bewegen! De installaties zijn momenteel vooral te vinden in bedrijven, openbare ruimten (In Frankrijk bijvoorbeeld op diverse stations) en in een enkel horecabedrijf. In Amsterdam bijvoorbeeld bij een vestiging van Bagel & Beans, op Schiphol en in het Utrechts Medisch Centrum. Met de nieuwste versie ‘Watt a hub’ heb je in de tafel een 500W generator, LiFePO4 battery 12.8V 10AH, 4 USB ports (5V) + Qi charging (19V) en kun je als gebruiker zelf de weerstand instellen. Bekijk de video van de introductie van de We Bike bij het Belgische Telenet.

Zitten wordt het nieuwe roken

Roken zijn we al uit onze omgeving aan het verbannen. De nieuwe mantra voor de komende jaren wordt het in beweging komen. Uit verschillende studies blijkt dat als je als volwassene meer dan vier uur per dag achter een beeldscherm zit, je 50 procent meer kans hebt om ziek te worden. Natuurlijk verbrand je zittend weinig calorieën en stroomt je bloed minder goed door je lichaam, waardoor de kans op hart-, vaatziekten en diabetes toeneemt. Maar schijnbaar heeft het zitten invloed op onze evolutie! Aangeraden wordt om te gaan lopen wanneer dat kan, regelmatig op te staan uit je bureaustoel maar je kunt natuurlijk ook naar een restaurant gaan waar je mobiel of laptop kunt opladen terwijl je zelf je lichaam even trakteert op beweging en een drankje!

Bron: We Watt

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.