Vooraf bestellen en zelf afrekenen in Dell bedrijfsrestaurant

23-4-2015

Medewerkers van Dell in Amsterdam hoeven niet meer in de rij te staan voor de kassa in de bedrijfskantine. Sinds kort bestellen én betalen ze hun lunch zelf met een speciale “Dell Café” app waarna ze de bestelling kunnen afhalen.

Mobiel bestellen

Voor de Dell Café app schakelde Van Laar Catering, de cateraar van Dell, het bedrijf eMove.me in. YES.TAP heeft de app ontworpen en ontwikkeld.

eWallet

De app heeft een betaaldienst geïntegreerd waardoor de medewerkers kunnen betalen waar zij dat willen. Deze ‘e-Wallet’ bespaart de medewerker tijd waardoor hij langer van de lunch kan genieten. De app werkt ‘cashless’: de medewerker stort een prepaid-tegoed waarmee hij zijn aankopen kan betalen. De transactiemogelijkheden zijn een interessant alternatief voor de onlangs verdwenen chipknip. Daarnaast is er minder kassapersoneel nodig en zijn de transactiekosten lager.

Niet meer in de rij

Volgens Martijn Lukaart, CEO van eMove.me is het niet meer nodig om in een rij te staan: “Je winkel, horecazaak of bedrijfsrestaurant inrichten op een manier waarbij je je klanten in een rij laat wachten voor zij mogen bestellen of betalen, is gebaseerd op een eeuwenoud concept dat klanten weinig opties hebben, pas ter plekke kunnen kiezen uit een beperkt assortiment en dan afrekenen.”

mCommerce oplossingen op maat

eMove.me is een onafhankelijke en exclusieve distributeur van meerdere m-commerce oplossingen. Eerder schreven we al over de toepassing bij foodcourt The World in Rotterdam. Daar is Open Tabs geïmplementeerd.

Website: eMove.me

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.