Visit Oakland lanceert de Oakland Vegan Trail

23-8-2022

  • Oakland Vegan TrailOakland Vegan Trail
  • Artistic award winning vegan cuisine at Millennium - the Oakland Vegan TrailArtistic award winning vegan cuisine at Millennium - the Oakland Vegan Trail
  • Vegan Burger and loaded tots at Malibu's Burgers - Oakland Vegan TrailVegan Burger and loaded tots at Malibu's Burgers - Oakland Vegan Trail

Visit Oakland lanceert de Oakland Vegan Trail, een online gastronomische gids met meer dan 20 plantaardige restaurants in de stad. Met culinaire hotspots die wereldwijd geïnspireerde veganistische gerechten serveren, van Amerikaans tot Chinees tot Ethiopisch, Filipijns, Mexicaans, Thais en nog veel meer, kunnen bezoekers hun weg rond de wereld proeven – en dat allemaal terwijl ze in Oakland verblijven.  Er is zelfs veganistische koffie, donuts en ijs!

Gaaf idee en we denken dat een Vegan Trail ook voor veel andere steden zou werken!

Leestijd: 2 minuten

De Oakland Vegan Trail

Oakland, dat vaak het ‘Brooklyn by the Bay’ wordt genoemd, heeft bezoekers veel te bieden, vooral op het gebied van eten – met name plantaardig eten. Visit Oakland heeft een culinaire ervaring voor veganisten samengesteld. De route laat de levendige veganistische eetcultuur van de stad zien en vestigt de aandacht op lokale veganistische juweeltjes, variërend van familie-eethuisjes, pop-ups, startups en restaurants die erkend zijn door de Michelin-gids.

De Oakland Vegan Trail bevat een overzicht van elk restaurant, met hoogtepunten van het menu, de locatie en contactinformatie. Een gedetailleerde kaart leidt bezoekers langs de veganistische restaurants verspreid over de levendige wijken van Oakland. De online gids bevat ook een zijbalk met een lijst van Oakland’s vegetarische restaurants.

Over Oakland

Oakland staat bekend als één van de meest progressieve en diverse steden in de V.S. waar men 125 talen spreekt. “We zijn ontzettend trots dat we de Oakland Vegan Trail kunnen lanceren met zo’n geweldige mix van culturele gerechten”, aldus Peter Gamez, President & CEO van Visit Oakland. “Er is echt voor iedereen iets om van te genieten – zelfs voor niet-veganisten.  In ware Oakland-stijl lopen we voorop met een bezoekerservaring die de groeiende plantaardige levensstijl viert. We zijn verheugd om de getalenteerde chef-koks in Oakland in de schijnwerpers te zetten die innovatieve en heerlijke veganistische gerechten en dranken creëren.”

Bekijk de The Oakland Vegan Trail hier. Voor meer informatie over alles wat er in Oakland te doen is, ga naar de website van Visit Oakland.

Over Visit Oakland

Visit Oakland is een non-profit organisatie die Oakland, Californië als reisbestemming promoot. Visit Oakland biedt een grote verscheidenheid aan gratis diensten en materialen voor reizigers die geïnteresseerd zijn in een bezoek aan Oakland. Wil je de Oakland liefde met de wereld delen? Volg @visitoakland op Instagram, Facebook en LinkedIn. #oaklandvegantrail #visitoakland #oaklandloveit

Website: Visit Oakland - The Oakland Vegan Trail

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.