De Vessi – brouwketel en biertap in één

23-6-2016

Een echte must-have voor bierliefhebbers, de Vessi Fermentor. Een brouwketel maar tegelijkertijd ook biertap. Vanaf het moment dat je het gist toevoegt kun je binnen zeven dagen een heerlijk koud biertje tappen. Ideaal toch? Het crowdfunding project staat op Indiegogo en met nog een week te gaan is het bedrag al ruimschoots behaald.

De Vessi

De Vessi is ontworpen en bedacht in Amerika, maar ook te bestellen hier in Nederland. Het waren de ontwerpers die zich afvroegen waarom je na een brouwdag nog vier weken bezig moet zijn met het vergistingsproces, het bottelen van je bier, het schoonmaken van alles, het overhevelen van je bier en het eindeloze wachten? Nergens voor nodig. Daarom de Vessi, die dit hele proces verkort, binnen een week zit je aan het bier!

Indiegogo

De Vessi is te bestellen via Indiegogo waarna je aan de slag kunt. Hij wordt wel geleverd zonder botteler. Wil je als thuisbrouwer je biertjes wel blijven bottelen, dan kun je een botteler als accessoire erbij kopen. Prijzig is het wel, het apparaat kost $ 1400,=. Aan de andere kant, je hebt dan wel je eigen gebrouwen bier plus een mooi verhaal voor je gasten! Bekijk de video of bezoek de Indiegogo pagina voor meer informatie.

Bron: Indiegogo

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.