Valentijnscampagne van De Beren | ‘Proef de Spanning’

2-2-2023

  • Valentine's Campaign by restaurant chain De BerenValentine's Campaign by restaurant chain De Beren

Valentijnsdag is het uitgelezen moment voor veel koppels om ‘de grote vraag’ te stellen. Omdat de liefde gevierd moet worden, heeft restaurantconcern De Beren besloten stellen die klaar zijn voor de volgende stap een handje te helpen. Vanaf vandaag start de Valentijnscampagne “Proef de Spanning”. Wat er gewonnen kan worden? Een geheel verzorgd huwelijksaanzoek met alles erop en eraan. Van het luxe diner met livemuziek tot aan de ring en een aansluitende hotelovernachting; de winnaar kan rekenen op een onvergetelijke avond.

Leestijd: 2 minuten

“Veel stellen hebben hun eerste date beleefd aan een tafel bij De Beren. We krijgen regelmatig prachtige verhalen van onze gasten te horen over de liefde die is opgebloeid in één van onze restaurants. Met deze campagne willen we graag iedereen die klaar is voor de volgende stap het perfecte podium geven. We nemen alles van A tot Z voor onze rekening voor het perfecte huwelijksaanzoek. Het enige waar de winnaar zich zorgen om hoeft te maken is dat er ook ‘JA’ wordt gezegd.” Aldus Elaine van der Graaff, Content Creative & Social media specialist bij De Beren.

De spelregels voor deze Valentijnscampagne

Iedereen die wel oren heeft naar een geheel verzorgd huwelijksaanzoek, kan zich aanmelden via een inschrijfformulier op de website van De Beren. De gelukkige winnaar kan rekenen op een romantisch diner voor twee – uiteraard met een fles champagne – in een De Beren restaurant. Het restaurant is romantisch versierd met rozenblaadjes en kaarslicht, terwijl er op de achtergrond zachte livemuziek te horen is. Een professionele fotograaf legt het moment suprême vast voor het nageslacht. Als kers op de taart wordt de avond afgesloten in een hotel van hotelgroep Fletcher, inclusief een heerlijk ontbijtje. Ook aan de ring is gedacht: De Beren sponsoren een verlovingsring naar keuze t.w.v. 500 euro. Bekijk hieronder hun video over deze Valentijnscampagne:

We schreven wel vaker over campagnes van restaurantketen De Beren.

Website: Restaurantketen De Beren

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.