Ultieme kerstovernachting | Slapen in de Coca Cola kerst truck

14-12-2017

  • Christmas Coca ColaChristmas Coca Cola

Vrijdag 15 december zullen twee gelukkige winnaars in slaap vallen in de Coca-Cola kersttruck. Deze truck kennen we allemaal uit de bekende Coca-Cola kerstreclame die jaarlijks talloze keren voorbij komt. De iconische truck is speciaal voor deze winactie klaargemaakt voor een overnachting. Hierbij werkte Coca-Cola samen met Travel Blog Late Rooms. Een leuke en bijzondere marketingactie!

Slapen in de Coca-Cola kersttruck

Via Late Rooms konden inwoners in Engeland de afgelopen tijd een poging doen om deze overnachting te winnen. Hiervoor hoefden zij alleen hun gegevens in te vullen plus de jury ervan te overtuigen waarom zij nou dé ultieme kerstmis fans zijn. Uit alle inzendingen werd vervolgens een winnaar gekozen die een overnachting won voor twee personen.

Naast de overnachting bestaat de prijs ook uit een kerstdiner, ontbijt, taart en natuurlijk een koelkast gevuld met Coca-Cola. Dit allemaal in het centrum van Londen én met butler. En mocht dit nog niet genoeg zijn, gratis toegang tot verschillende attracties in Londen (waaronder de London Eye) zit ook in het prijzenpakket. Leuk toch?

Website: Late Rooms

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.