Trends in het kort | Week 45

10-11-2017

  • Trends in het kort

Op de redactie van Horecatrends komen dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland binnen. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’. Met deze week onder andere een pop-up anti-Trump bar, Twumps en Aldi verkoopt dit weekend een Frikandellenvlaai..

Als je het hele artikel wilt lezen, klik dan op de titel. Veel leesplezier!

In januari 2018 gaat het Residence Inn hotel in Amsterdam open

Het Residence Inn by Marriott Amsterdam Houthavens is gevestigd op de Danzigerkade. De ruime suites zijn gericht op een langer verblijf met aparte leef- en slaapruimtes, om te werken en te relaxen. In de suites zit ook een volledig ingerichte keuken en je kunt gebruik maken van een boodschappen bezorgdienst en gratis ontbijt en Wi-Fi. Eigenlijk alles wat je nodig hebt in een ‘home away from home’.

Frikandellenvlaai

Alleen dit weekend is-ie éénmalig te koop bij alle Aldi-filialen: de Frikandellenvlaai. Dat wordt exclusief smullen van deze heerlijke hartige vlaai met frikandellen en currysaus. De vlaai hoeft  slechts acht minuten op 180 graden in de oven. Aldi geeft nog een serveertip: enkele toefjes mayonaise, wat snipperuitjes en geraspte kaas. De hartige frikandellenvlaai is alleen verkrijgbaar van vrijdag 10 tot en met zondag 12 november bij alle Aldi vestigingen in Nederland. De vlaai is gemaakt van brooddeeg en de beroemde Aldi-Snack Fan-frikandellen en is te vinden in het koelvak. Een leuk idee voor snackbarhouders?

Big Bottle Party Restaurant Parkheuvel

Na het enorme succes van voorgaande jaren staat op zondag 12 november de lustrumeditie van The Big Bottle Party bij restaurant Parkheuvel (**) op de agenda. Voor het vijfde jaar achtereen kookt sterrenchef Erik van Loo de sterren van de hemel. Traditiegetrouw doet hij dit niet alleen, maar samen met andere bekende sterrenchefs. Dit jaar de Belgische twee sterrenchef Bart de Pooter, Benoit Sinthon, de enige chef op het eiland Madeira met twee Michelinsterren en de internationaal bekende chefkok Johnnie Boer van driesterren-restaurant De Librije in Zwolle. Net als vorig jaar wordt er ook tijdens deze bijzondere lustrum editie samengewerkt met Willem Blankenstein (Vendanges Grands Vins). Waarom de Big Bottle Wine? De ontwikkeling van deze wijnen verloopt langzamer en evenwichtiger dan die uit standaardflessen en de kwaliteit ontplooit zich na jaren nog veel beter.

Twumps pop-up bar | Een bar voor Anti-Trump’ers

Londenaren die eventjes helemaal klaar zijn met het huidige politieke klimaat kunnen nu tijdelijk bijkomen in de pop-up bar Twumps. De bar is een replica van de penthouse van President Trump in de Trump Tower. Neem plek bij het haardvuur of geniet van het uitzicht van Central Park terwijl je een slokje neemt van één van de signature cocktails waaronder de Nuclear Negroni, Mexican Wallbanger Margarita of de Moscow (responsible for the election) Mule. Van elk bestelde drankje gaat er 50p naar goede doelen die, op hun manier, maatregelen van Trump tegengaan.

Gerenommeerde Italiaanse bakkerij Princi opent bij Starbucks Seattle Reserve Roastery

De veelvuldig geprezen bakker Rocco Princi gaat zijn producten aan de man brengen in de Verenigde Staten. Zijn ambachtelijke ‘food experience’ zal zich samenvoegen bij Seattle Reserve Roastery van Starbucks om zijn vers gemaakte producten te combineren met de small-lot coffees van Starbucks. Starbucks wil Princi zowel in Starbucks Reserve locaties gaan implementeren als in opzichzelfstaande Princi Boutique stores.

Pullman Hotels & Resorts lanceert welzijnsprogramma voor nieuwe generatie ‘gezonde reizigers’.

Slapen, eten, sporten en spa zijn de speerpunten van het nieuwe welzijnsprogramma van Pullman Hotels & Resorts. Deze is in samenwerking gemaakt met Sarah Hoey, Wellness Coach van het merk. Met het programma willen ze reizigers helpen om een gezondere levensstijl aan te houden. “Hoe beter en energieker de gasten zich tijdens het reizen voelen, hoe meer ze hun verblijf waarderen, of ze nou voor business of leisure reizen” vertelde Aldina Duarte Ramos, directeur van Wellbein, Pullman Hotel & Resorts. Volg Pullmans hotels en resorts sociaal netwerk met de hashtag #PullmanLife

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.