Trends in het kort | Week 41

13-10-2017

  • Trends in het kort

Op de redactie van Horecatrends komen dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland binnen. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’. Deze week onder andere over dat ze in Japan nu een automaat hebben staan van waaruit ze Coca-Cola Coffee verkopen. Maar ook een artikeltje over een nieuwe keuken van 10 miljoen dollar voor chef Thomas Keller.

Als je het hele artikel wilt lezen, klik dan op de titel. Veel leesplezier

Coca-Cola Coffee wordt nu verkocht in Japan

Het wordt Coca-Cola Coffee Plus genoemd en het bevat vijftig procent meer cafeïne en vijftig procent minder calorieën. Volgens Shin-Shouhin (via Get News) wordt Coca-Cola Coffee Plus verkocht in een exclusieve automaat en is het alleen in Japan verkrijgbaar. Elke 190 ml bevat 34 mg cafeïne en maar 42 calorieën.

Bijzondere nieuwe keuken voor chef Thomas Keller bij The French Laundry

Wij kunnen ons niet voorstellen hoe een keuken van 10 miljoen dollar er uit moet zien, toch is de keuken van sterrenrestaurant The French Laundry voor dit bedrag verbouwd. Chef Thomas Keller staat bekend om zijn perfectie en het feit dat hij alleen werkt met het beste van het beste. Bekijk de video in het artikel bekijken waarin hij een tour geeft door zijn keuken van ruim 185 vierkante meter.

Flavors of Bonaire | Kookboek van Rick van den Broek 

Rick en Kim hebben tijdens hun periode op Bonaire 3 toprestaurants geopend namelijk; Yachtclub Restaurant, Restaurant At Sea en La Cantina Del Mar. Deze culinaire kennis en ervaring is nu gebundeld in een eigen kookboek. Het kookboek ‘Flavors of Bonaire’ verteld over de vernieuwde Bonairiaanse keuken waarbij ze vooral lokale producten hebben gebruikt.

De afgelopen jaren wonnen ze verschillende prijzen. Ze werden ‘Best Restaurant of the Caribbean’ en zijn lid geworden van Jeunes Restaurateurs (JRE). Ook introduceerde ze Bonaire Blond, een lokaal biermerk. Nu zijn Rick en Kim weer woonachtig in Doetinchem, Nederland, bezig met een prestigieus project waarbij ze een Orangerie transformeren tot restaurant waarin de seizoenen en de Achterhoekse keuken de rode draad vormen.

Investering van 111 miljoen US dollar voor Secret Escapes

De grootste investering in de geschiedenis van het in Londen gevestigde Secret Escapes is een feit. Het online bookingsportal voor luxe reizen maakt bekend dat de vierde investeringsronde succesvol is afgesloten (Serie D) met een bedrag van 111 miljoen US Dollar, omgerekend circa 94 miljoen Euro. Temasek, een investeringsmaatschappij met een hoofdkantoor in Singapore, is verantwoordelijk voor het grootste deel van de kapitaal injectie met deelname van bestaande investeerder Idinvest Partners. Het proces werd begeleid door de Silicon Valley Bank.

The World’s 50 Best Bars 2017

Op ‘The World’s 50 Best Bars’ lijst worden jaarlijkse de beste bars ter wereld bekend gemaakt. Alweer voor het  negende jaar, bepaalden meer dan 500 drankdeskundigen uit de hele wereld de ranglijst ‘The World’s 50 Best Bars 2017’. De lijst is de ultieme internationale gids voor de beste bars en drinkbestemmingen ter wereld. De lijst van dit jaar werd op donderdag 5 oktober op een gloednieuwe locatie onthuld: de historische Southwark Cathedral in Londen. Winnaar: De Amerikaanse Bar in Londen. Op nummer 35 de enige Nederlandse bar op de lijst: Tales & Spirits in Amsterdam. Wij feliciteren de eigenaren Lydia Soedadi en Boudewijn Mesritz!

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.