Trends in het kort | week 4

27-1-2017

  • Trends in het kort

Op de redactie van Horecatrends komen dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland binnen. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’. Deze week onder andere over zwemmen zonder nat te worden en het InPaella concept van Quique Dacosta.

Als je het hele artikel wilt lezen, klik dan op de titel. Veel plezier!

Zwemmen zonder nat te worden

Bezoekers van het Sydney Festival kunnen zwemmen in een ballenbakzee met 1,1 miljoen ballen of loungen op de loungestoelen en het synthetische zand. Gemaakt om het evenement een eigen signature strand te geven. De directeur van het festival, Wesley Enoch, zegt dat het doel van het evenement simpel is. “Lol hebben, hoe kan dit beter dan op een strand van een ander totaal ander niveau”, zegt hij. De 60 bij 23 meter grote zee van ballen wordt omringd door wit synthetisch “zand” carpet, vergelijkbaar met kunstgras. Grote parasols en de “reddingsbrigade” mogen op dit evenementen strand niet ontbreken.

InPaella by Quique Dacosta

Quique Dacosta, één van ‘s werelds beste chefs lanceert zijn eigen internationale paella concept. Het concept heet InPaella by Quique Dacosta. De restaurants zullen geopend worden in hoofdsteden over de hele wereld. De eerste zal wordt over een paar maanden openen in Londen. De fastfood restaurants zijn circa 25 meter lang met keuken waar gasten het eenpans signatuur rijstgerecht van de Spaanse chef kunnen proeven.

Nieuw koffie, restaurant vergader en dakterras concept in Den Haag

Eind van de lente, begin zomer is Den Haag een nieuw horeca concept rijker. In het oude Kwantum pand aan de Grote Markt in Den Haag wordt een nieuw concept neergezet met voor ieder wat wils. Op de begane grond wordt naast een koffie-to-go concept aan de straatzijde een grootschalig restaurantconcept gerealiseerd waar gasten de gehele dag en avond terecht kunnen om wat te eten en drinken. Op de 1e en 2e etage wordt een vergader-/congresconcept gerealiseerd. Op het dak moet het eerste dakterras van de stad gerealiseerd worden, inclusief bar en keuken.

De treinbioscoopstoel van NS

Ter gelegenheid van het International Film Festival Rotterdam – IFFR heeft NS een speciale coupé ter beschikking gesteld. In de bijzondere coupé van de IFFR Train Experience kun je vanaf 25 januari tot en met 5 februari vanuit je treinbioscoopstoel genieten van een serie spraakmakende korte films van over de hele wereld. Benieuwd naar hoe de coupé eruit ziet, klik dan op de titel en bekijk het filmpje.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.