Trends in het kort – week 37

16-9-2016

Trends in het kort

Op de redactie van Horecatrends komen dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland binnen. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’. Deze week onder andere, een massief gouden toilet en een badhuis gemaakt van zeecontainers.

Wil je het hele artikel lezen, klik dan op de titel. Veel leesplezier!

New York’s bekendste museum heeft massief gouden toilet voor bezoekers

De Italiaan Maurizio Cattelan heeft een bijzonder kunstobject gemaakt, een massief gouden toilet! Het extravagante luxeproduct staat in het beroemde New Yorkse museum Guggenheim. Het kunstwerk is niet gemaakt om alleen te bekijken, maar ook om te gebruiken. Kunst tot in het toilet dus.

Krokodel – kroket van frikandel

Chef-kok Guillame Beer, van de Amsterdamse restaurants Breda en Guts & Glory, heeft de krokodel bedacht. Een combinatie van twee populaire snacks, de kroket en de frikandel. De Krokodel is een kroket gevuld met frikandelragout.

Monut

De monut, een combinatie van marshmallow en donut. De monut is een product van de dames van XO Marshmallow, een gourmet marshmallow winkel in de Verenigde Staten. De monuts worden handgemaakt met verse producten, zijn glutenvrij en zonder conserveringsmiddelen.

SOAK – urban bathhouse van zeecontainers

Een badhuis gebouwd met zeecontainers. Gebouwd met het oog op design, de ecologische aspecten, duurzaam en voor de lokale bevolking. Het badhuis omvat sauna’s, diverse baden, ontspanningsruimtes en meer. Benieuwd waar SOAK in San Francisco straks te vinden is, klik op de titel.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.