Trends in het kort | Week 37

15-9-2017

  • Trends in het kort

Op de redactie van Horecatrends komen dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland binnen. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’. Deze week onder andere over een hotel in België waar je een vissenkom op je kamer kunt bestellen en over ‘meat smoothies’ voor mensen die problemen met eten hebben.

Als je het hele artikel wilt lezen, klik dan op de titel. Veel leesplezier!

Hotel in België bied de mogelijkheid tot het huren van een goudvis als gezelschap

Verblijven in een hotel wanneer je alleen reist kan nogal eenzaam zijn. Een hotel in België heeft hier een oplossing voor. Hotel van de Valk, gelegen in Gosselies, op een steenworp afstand van Brussel, biedt de mogelijkheid om gezelschap te bestellen door middel van het huren van een goudvis voor €3,50.

Meat smoothies

Het toepassen van allerlei technieken op voeding wordt vaak met argwaan bekeken. Maar mensen die problemen met eten hebben kunnen baat hebben bij ‘novel foods’, beter bekend als drinkbaar eten. Slagerij Klassen in Duitsland brengt per 1 oktober een nieuw product op de markt, Pete&Phil’s, oftewel een vlees smoothie.

Bijzondere Nederlandse oester- en gin combinaties in New York van 15 tot en met 30 september

Rutte Distillateurs zet een nieuwe stap in de Verenigde Staten. Na het succes op de drank- en cocktailconferentie ‘Tales of the Cocktail 2017’, zet Rutte bijzondere gin- en spijscombinaties in de schijnwerpers tijdens de New York Oyster Week van 15 tot en met 30 september. “Ons bedrijf heeft anderhalve eeuw ervaring in het destilleren van bijzondere dranken uit natuurlijke producten. Het combineren van gin of jenever met rauwe vis is een culinaire traditie in Nederland. Deze traditie brengen we naar een nieuw level op de New York Oyster Week.” zegt Myriam Hendrickx, Meester distillateur van Rutte.

CitizenM Gare de Lyon wordt binnenkort geopend in Parijs, de 12e CitizinM en er liggen meerdere vestigingen op de tekentafel.

CitizenM Gare de Lyon gaat binnenkort open nadat CitizinM La Defénse al in mei 2017 is geopend en  is het derde CitizenM hotel in Parijs. Het hotel ligt op een steenworp afstand van één van de belangrijkste transporthubs van Parijs, het treinstation Gare de Lyon. Dit bijzondere hotel ligt in een voormalig kantoortorenblok. Het beschikt over 338 kamers, voorzien van een Parijse appartement stijl CloudM-skybar. Nieuw in Parijs is dat de gasten nog meer comfort in de kamers hebben, dankzij een zacht en gezellig hoofdbord dat je grote bed kan veranderen in de geweldigste bank die je ooit hebt gehad. Hier kun je de hele dag films bekijken, tot diep in de nacht werken of gewoon genieten van het uitzicht.  CitizenM Gare de Lyon is het 12e hotel dat geopend wordt, en wordt snel gevolgd door veel meer CitizenM hotels over de hele wereld zoals in Kopenhagen, Zürich, New York, Boston, San Francisco, Los Angeles, Seattle, Kuala Lumpur en Shanghai.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.