Trends in het kort – week 27

8-7-2016

  • Trends in het kort

Op de redactie van Horecatrends komen dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland binnen. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’. Deze week onder andere een artikeltje over Sushi donuts, de pop-up kantoren in Amsterdam en een likeur gemaakt van druivenpitten.

Wil je het hele artikel lezen, klik dan op de titel. Veel lees plezier!

Sushi badhanddoeken

Badhanddoeken geïnspireerd op sushi. De handdoeken zijn opgerold in een kleine box, welke lijkt op een stukje sushi. De verpakking is uniek en is absoluut opvallend. Leuk om te gebruiken op de hotelkamer van een Aziatisch hotel.

Sushi donuts

Het lijkt erop dat de sociale media iedere maand losgaat op een nieuwe eettrend, zo hadden we de watercake uit Japan, de cronut en nu dus de sushi donut. De sushi donuts zijn grote stukken rijst gevuld met verschillende smakelijke ingrediënten in de vorm van een donut.

Popices – pop up kantoren in de buitenlucht

Wie zegt dat werken betekent dat je de hele dag binnen moet zitten? Deze zomer komt Popices met verschillende pop up kantoren in de buitenlucht, voorzien van Wi-Fi, stroom en werkplek. Popices wil het mogelijk maken dat werknemers niets hoeven te missen van de zon als deze tevoorschijn komt.

Cooqing

Ben jij een gepassioneerd hobbykok? Cooqing geeft je de mogelijkheid om voor je vrienden en familie te koken in jouw favoriete restaurant! Samen met de echte chefkok maak je er voor jezelf en voor je gasten een onvergetelijke avond van.

Likeur gemaakt van druivenpitten

Britt Pitt is de nieuwste likeur van het Achterhoekse wijnhuis ‘De Reeborghesch’. De likeur is gemaakt van de pitten van de Rondo druif. Na de pluk worden de pitten gescheiden van het sap en gebrand. Van de gebrande pitten wordt vervolgens de Britt Pitt likeur gemaakt.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.