Trends in het kort – week 22

3-6-2016

  • Trends in het kort

Op de redactie van Horecatrends komen dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland binnen. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’. Deze week onder andere een artikeltje over een slagerswinkel en restaurant in één, UberBike in Amsterdam en overnachten in de Eiffeltoren! Wil je het hele artikel lezen, klik dan op de titel. Veel lees plezier!

Washington Michelin

Na New York, San Fransico en Chicago is Washington de vierde stad uit de USA onder de radar van Michelin. De anonieme proevers van Michelin zijn sinds vorig jaar herfst op pad om Washington culinair te proeven en te beoordelen. Spannende tijden dus tot de sterren in oktober worden uitgereikt.

Slagerswinkel en restaurant in één

Een mooi voorbeeld van ‘blurring’ in het Franse Toulouse, waar het J’Go restaurant een slagerswinkel heeft laten bouwen. Het resultaat is een strakke, luxe ruimte waarbij de stukken vlees die in het restaurant worden gegeten nog eens benadrukt worden en beschikbaar zijn om te kopen voor thuis.

Kaas zonder melk

Er zijn vele redenen waarom mensen geen zuivelproducten zoals kaas kunnen eten. Daarop bedacht Claudia, van Urban Cheesecraft het volgende: een DIY-kit om zelf zuivel-vrije kaas te maken. Deze kit geeft zuivel-vrije recepten, zodat je alsnog kunt genieten van kaas met eigen gekozen ingrediënten.

UberBIKE beschikbaar in Amsterdam

In de zomermaanden fietsen mensen vaak massaal naar het strand of naar een festival in de buurt. Na een lange dag genieten is terug fietsen niet altijd een fijne en/of veilige optie. UberBIKE biedt de uitkomst bij deze momenten: een betaalbare rit naar huis zonder dat je je fiets moet achterlaten.

Overnachten in de Eiffeltoren

De Eiffeltoren is één van de meest bezochte toeristische trekpleisters en wordt beschouwt als het monument van de romantiek. Nu is het dus mogelijk om in de Eiffeltoren te overnachten tijdens de UEFA EURO 2016! Vakantiewoning bedrijf HomeAway houdt een wedstrijd waarbij ze deelnemers uitnodigen om te vertellen wat ze zouden doen als de Eiffeltoren voor één nacht van hen zou zijn in 140 karakters.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.