Trends in het kort | Week 35

31-8-2018

  • Trends in het kort

Op de redactie van Horecatrends komen dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland binnen. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’.

Met deze week onder andere een blik op de toekomst, met drones die koffie komen brengen en over de Health Food Wall die open gaat in Amsterdam. Ook aandacht voor Uber Eats in Londen en de 12 meest luxe hotelmerken ter wereld.

Als je het hele artikel wilt lezen, klik dan op de titel. Veel leesplezier!

Amsterdam krijgt met Health Food Wall de eerste gezonde snackmuur ter wereld

Anouk Snelders (26) opent binnenkort Health Food Wall, een gezonde lunchroom in Amsterdam. De zaak introduceert een unieke concept: een gezonde snackmuur. Health Food Wall in de Kinkerstraat wordt een lunchroom waar gezondheid, snelheid en gemak voor een betaalbare prijs centraal staan. Het assortiment bestaat uit vegetarische en veganistische gerechten, zoveel mogelijk gemaakt met biologische producten. De winkel van Anouk Snelders, die Voeding en Diëtetiek studeerde, is vooral gericht op take-away, hoewel er ook plek is om maaltijden ter plekke te consumeren.

Manhattan’s Aloft Hotel | Emojis gebruiken voor room service

Gasten van het Aloft Hotel in Manhattan kunnen gebruik maken van emojis om room service te bestellen. Vanuit de hotelkamer kunnen zes verschillende pakketten besteld worden. Dit doen gasten door de emojis naar de receptie te sms’en in combinatie met naam en kamernummer. Het pakket wordt dan vanzelf naar de kamer gebracht. Het menu bevat onder meer een Hangover-, oplader- en verrassingspakket.

Bird Brewery lanceert bijzonder speciaalbier Crow Funding

Bird Brewery lanceerde deze week speciaalbier Crow Funding. Het eenmalige brouwsel is een unieke manier om aandacht te vragen voor de crowdfunding (start 4 oktober) van hun proeflokaal House of Bird in het Diemerbos. Met deze bijzondere Forest Ale geven de brouwers alvast een voorproefje. Door de geur van dennennaalden, een frisse smaak en subtiele aardse tonen waan je je midden in het bos. De officiële crowdfunding start op 4 oktober. Wil jij echter als allereerste toegang tot Limited Crowdfunding Rewards, speciale aanbiedingen en het plan van aanpak nu al in de mail? Wees er dan als de kippen bij en meld je aan via houseofbird.nl/crow-funding.

Blik op de toekomst | Drone IBM herkent behoefte aan koffie

Softwarereus IBM zoekt nieuwe markten. Een patentaanvraag van het 107 jaar oude bedrijf toont belangstelling voor kleine drones die koffie gaan bezorgen. Op 7 augustus heeft ’Big Blue’ volgens de Financial Times het patent ingediend. Op 7 augustus heeft ’Big Blue’ volgens de Financial Times het patent ingediend. Die garandeert het alleenrecht op de productie van drones met camera’s en zogeheten biometrische sensoren. De sensoren kunnen op basis van algoritmes en opgeslagen data patronen in gedrag van mensen herkennen, en de ’behoefte’ bij mensen aflezen aan hun gezicht en gedrag.

Virgin Atlantic | Ludieke marketing campagne voor vluchten naar Amerika

Virgin Atlantic opende onlangs een pop-up pub in Londen om te vieren dat de vliegmaatschappij naar 230 Amerikaanse bestemmingen vliegt. Om dit te vieren, kregen klanten een voorproefje van de verschillende steden in de vorm van een speciaalbiertje. De pop-up pub in Londen ging een week door het leven als Joint Venture.

Uber Eats nu 24/7 beschikbaar in Londen

In Londen kun je nu je favoriete eten laten bezorgen wanneer je maar wilt. Na het uitgaan, of misschien tijdens het gamen. Of net na een late dienst op je werk.. Soms heb je gewoon trek, ook ’s nachts. Nooit leuk dat dan de kebabwinkel om de hoek gesloten is. Dankzij Uber Eats hoef je nu geen honger meer te lijden of de laatste restjes uit de koelkast opeten. De bezorgservice is nu 24 uur per dag, zeven dagen per week, beschikbaar voor bezorging.

De 12 beste luxe hotelmerken ter wereld!

Als je van plan bent om luxe op vakantie te gaan dan hebben we hier een interessant artikel voor je. Hoewel je altijd Tripadvisors en andere reissites kunt bezoeken, kan geen enkele website daadwerkelijk voorspellen hoe luxe het verblijf echt is. De Luxury Travel Intelligence (LTI) heeft het toch geprobeerd en op basis van algoritmes geprobeerd een zo’n goed (luxe) mogelijke lijst samen te stellen. Benieuwd naar welke merken dit zijn? Bekijk het artikel!

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.