Trends in het kort – week 29

22-7-2016

  • Trends in het kort

Op de redactie van Horecatrends komen dagelijks vele trends uit binnen- en buitenland binnen. De meest interessante pikken we eruit, andere korte trends verzamelen we in de rubriek ‘Trends in het kort’. Deze week onder andere een Hello Kitty pop-up Café, de populaire zomerdrankjes en het duurste diner ter wereld.

Wil je het hele artikel lezen, klik dan op de titel. Veel lees plezier!

Een pop-up Hello Kitty Café voor 1 jaar in Californië

Alhoewel we ons niet kunnen voorstellen dat een Hello Kitty Café in Nederland erg populair zou worden, misschien dat een pop-up Hello Kitty Café wel een succes zou kunnen worden. Ook in Californië hebben we er één gespot. Deze pop-up is afgelopen vrijdag, 15 juli geopend in Irvine Spectrum Big Wheel Court en zal een jaarlang roze, schattige zoetigheden, drankjes, thee en koffie serveren in een roze Kitty omgeving. Bekijk hun Facebook maar eens.

Populaire zomerdrankjes

Afgelopen week kregen we een persbericht binnen met populaire en simpele zomerdrankjes. En er zaten een aantal drankjes bij waar wij wel trek van kregen met dit mooie weer! Wat dacht je van een mix Limoncello Tonic of Fiorito Rum Rose Lemonade? Maar ook een rode Vermouth met spuitwater of een mix van Drambuie Soda op een zomerse avond, klinkt goed! Ga er eens mee experimenteren op het terras.

’s Werelds gezondste hamburger

Speciaal voor Groupon heeft chef en voedingsdeskundige Libby Limon ’s werelds meest gezonde hamburger gemaakt. De ‘Nutri-Burger’ is gemaakt met 50 uiterst gezonde ingrediënten waaronder suikerbieten, natto en quinoa. De burger kan geproefd worden in Londen bij Magpie and Stump, hiervoor moet je wel een online wedstrijd weten te winnen!

Het pop-up ‘museum of Ice Cream’ is een paradijs voor dessertliefhebbers

Liefhebbers die naar New York City gaan deze zomer opgelet! In de maand juli staat er namelijk een pop-up museum volledig gericht op ijs. Wat kun je er doen? Onder meer ‘zwemmen’ in een kleurrijk ‘sprinkle’ zwembad, een kijkje nemen in de historie van ijs, eetbare ballonnen, een chocolade kamer en nog veel meer! Ticket prijzen beginnen vanaf de $ 18,= (inclusief ijs).

Pizza Hut lanceert Emoji-menu

In het kader van ‘World Emoji Day’ afgelopen zondag heeft Pizza Hut in een beperkt aantal restaurants een menu samengesteld die volledig bestaat uit emoji’s. De mensen die veel gebruik maken van WhatsApp zullen hier makkelijker hun pizza bestellen dan de mensen die moeite hebben met de kleine emoji’s. Maar het menu in ‘plain old English’ is ook nog aanwezig!

Het duurste diner ter wereld!

The World of Diamonds Group en CE LA VI Singapore, biedt ’s werelds duurste diner (meer een ervaring) aan wat maar liefst $ 2.000.000,= kost. Zeer geschikt voor een huwelijksaanzoek voor de rijken! Het omvat een helikoptervlucht, een luxe privé cruise en het feitelijke diner vindt plaats op de top van de Marina Bay Sands hotel in Singapore. In het artikel op Fine Dining Lovers kun je lezen wat ze je dan zouden serveren en de geweldig wijnen die ze daarbij serveren! Daarnaast krijgt het paar chopsticks die met diamanten bezet zijn en waarin hun namen gegraveerd zijn en 1 Jane Seymour 2.08 karaat blauwe diamanten ring. En dat alles in slechts 8 uur!

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.