Trendpresentatie Wellness

23-9-2016

  • Trendpresentatie Wellness

Bram Kosterink en David Maartense hebben afgelopen maand een trendpresentatie gegeven op het gebied van Wellness. Tijdens deze presentatie voor leerlingen van het ROC Mondriaan in Den Haag zijn de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Wellness op een rij gezet.

Naast de cijfers over de Sauna en Wellness branche hebben we ook gefocust op trends en ontwikkelingen. Voorbeelden die tijdens de presentatie genoemd werden gingen onder andere over de Chinese voedingsleer, voedingswaardes op menukaarten, de opkomst van Aziatische smaken en het beheren van social media. Dit is maar een greep uit de ruim 50 voorbeelden die we lieten zien tijdens de presentatie.

Wil je meer weten over een inspiratie- of trendsessie of wil je er zelf één organiseren voor jouw branche? Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de horeca en verzamelen al meer dan 10 jaar trends en ontwikkelingen op horecatrends. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Dit kan via marjoleinvanspronsen@spronsen.com of bel 071-5418867.

Een verkleinde versie van de presentatie van de afgelopen maand vind je hier.

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.