Toverplacemats, het nieuwe kleuren

9-7-2015

Verwen je kleinste gasten met een toverplacemat, een digitale 3D kleurplaat, en geef ze een visuele ervaring in je restaurant. Ze blijven waarschijnlijk langer zitten, want je eigen tekening tot leven zien komen met de Prismar 3D studio app is natuurlijk super gaaf!

De mogelijkheden van de toverplacemats

Je kunt kiezen uit standaard toverplacemats die in 3D tot leven kunnen worden gebracht met de Prismar app. Je kunt deze ‘tovertekeningen’ ook personaliseren of eventueel je eigen toverplacemats samenstellen. Foto’s van de gepersonaliseerde toverplacemats zijn eventueel deelbaar via de sociale media. Leuk voor een ‘Deel en Win’ actie! Zo verzamel je weer e-mailadressen, likes etc…
Daarnaast heb je zeker met wat oudere kinderen de mogelijkheid dat ze wat langer geconcentreerd bezig te houden… met als gevolg dat de ouders nog rustig een extra wijntje kunnen drinken. Een combinatie van oud (tekenen) en nieuw (apps). Dus opa en oma kunnen genieten van tekenende kleinkinderen en ze kunnen toch hun ouders mobiel of iPad gebruiken!

Website: Toverplacemats

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.