Over de top luxe | duiken naar diamanten tijdens ’s werelds duurste safari

21-9-2016

Gasten van het 5-sterren Ellerman House in Zuid-Afrika kunnen bij het hotel een bijzondere safari boeken. In samenwerking met Benguela Diamonds organiseren zij een safari waarbij je je eigen diamant op kunt duiken. Goedkoop is het niet, ’s werelds duurste safari kost ruim € 14.000,=. Deze prijs is zonder de kosten van eventuele diamanten die tijdens de safari worden aangeschaft! 

’s Werelds duurste safari

Het zijn niet alleen de kosten van het duiken die deze safari duurder maken dan gemiddeld. Tijdens de excursie die een dag duurt wordt je in een limousine opgehaald om per privé vliegtuig richting een luxe villa te vliegen. Daar aangekomen ga je onder meer duikend op zoek naar je eigen diamant en ondertussen maakt een privé kok je lunch klaar. Deze kan genuttigd worden met wijnen uit de bijzondere collectie van Ellerman House. Eenmaal terug in het hotel wordt de dag afgesloten met de ‘Dom Perignon Experience’.

De safari is sinds 1 september te boeken via de website van Ellerman House.

Bron: Design Limited Edition

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.