Too Good To Go…

16-8-2016

De Too Good To Go app zorgt ervoor dat je voor een klein bedrag gerechten van je favoriete restaurants kunt meenemen naar huis. Dit zijn niet de originele gerechten, maar eten dat normaal gesproken weggegooid wordt aan het eind van de avond. Niet alleen goed en betaalbaar, maar ook goed voor het milieu.

De Too Good To Go app

Too Good To Go is een milieuvriendelijke onderneming die als doel heeft voedselverspilling tegen te gaan. Het concept is simpel: het eten in restaurants dat normaal gesproken wordt weggegooid, kun je nu kopen voor spotprijzen tussen de € 2,= en € 4,=. Een uur voor sluitingstijd haal je het op bij je lokale restaurant, café of bakkerij om het vervolgens mee te nemen en thuis (of ergens anders) op te eten.

Het bedrijf is eind 2015 opgericht in Denemarken. Dankzij de diversiteit van het team was het bedrijf snel in staat om internationaal door te groeien. Kort na de introductie van de app in Denemarken was de app ook in het Verenigd Koninkrijk te downloaden. In Brighton en Leeds kunnen de gebruikers sinds juni dit jaar gebruik maken van de Too Good To Go app, Londen is de volgende stad waarna de app wordt uitgerold in de rest van het land.

Wanneer zou deze milieuvriendelijke app in Nederland te downloaden zijn?

Bron: Munchies

Website: Too Good To Go

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.