TOAST: nieuw pop up restaurant in Toronto

2-5-2016

In het rijtje bijzondere pop up restaurants: TOAST in Toronto, Canada. Deze pop-up opent vier weekenden, vanaf 7 mei. Je kunt hier uitsluitend brood met een spread eten. Het brood komt van verschillende bakkers uit de regio en de spreads zijn allemaal homemade.

TOAST Toronto

Het idee voor TOAST komt van Lindsay Agnew, Amrita Singh en Chef Jo Lusted die allen werkzaam zijn in de televisiewereld. Voor televisiestation CBC werken ze in de wereld van kookprogramma’s. Zo zijn ze ook op het idee gekomen om een pop up restaurant te openen waarbij er gewerkt gaat worden met ambachtelijk brood en zelfgemaakte spreads. Chef Jo Lusted: “Elke TOAST gast gaat tevreden de deur uit. Het brood is heerlijk hartig, tel hierbij een royale hoeveelheid spread bij op en het resultaat lijkt op een kunstwerk.”

Het pop up restaurant in Toronto is vier weekenden lang open van negen uur ’s ochtends tot drie uur ’s middags. Gasten krijgen de keuze uit meer dan dertig combinatie voor hun #toastcombo. De spreads worden allemaal gemaakt door Chef Jo Lusted en zullen uiteindelijk gecombineerd worden met een donker zuurdesem brood, een kaas ciabatta, griesmeelbrood of een pompoenrogge brood. Deze broden worden allemaal gemaakt bij bakkers uit de buurt. De prijs: $ 6,- voor één plak brood met topping.

TOAST werkt met koolhydraten, hoogwaardige ingrediënten en lekkere smaken. Er is dan ook bewust gekozen om geen glutenvrije of extreem gezonde gerechten op het menu te zetten. Mensen met ingewikkelde diëten zijn hier dus niet op het goede adres.

Je kunt de pop up vinden in de AvantDerm kliniek in Toronto, gevestigd in het ‘Distillery District’. “De heldere kleuren en gewaagde patronen zijn de sleutel tot het transformeren van deze ruimte naar een hotspot voor in het weekend,” zegt Lindsay Agnew (één van de ondernemers). “De kliniek is van zichzelf mooi en rustig. De gasten zullen verrast worden met een golf van frisheid.”

Plannen voor het openen van een vestiging of meerdere pop-up restaurants zijn er nog niet. Amrita Singh: “Deze pop up is nog een proef. We weten hoe we eventueel kunnen uitbreiden maar we willen eerst gasten ontvangen en zien wat de reacties zijn. TOAST is comfortabel en uitnodigend. We verheugen ons erop om een vriendelijk en leuk pop-up restaurant te introduceren in de foodscene van Toronto.”

Website: Pop-up restaurant TOAST

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.