To beef or not to beef slagersbrunch

12-6-2015

Topchef Erik van Loo** verzorgt op 19 juli een slagersbrunch met drie slagers bij Parkheuvel in Rotterdam.

Slagersbrunch

Op zondag 19 juli verzorgt slagerszoon Erik van Loo een unieke brunch samen met drie topslagers onder de noemer ‘To beef or not to beef’. Herman ter Weele van Slagerij Ter Weele in Oene (GE), culinaire connaisseur Ernest Lebouille uit Limburg en demoslager Gertjan Kiers bundelen de krachten en zullen ter plaatse vlees uitbenen. Daar geven ze toelichting bij en ze vertellen er verhalen over.

Erik van Loo

Van Loo was al eerder te zien in de documentaire De Smaak van de Ziel. Daar werd duidelijk dat hij als slagerszoon veel met vlees heeft. Het idee voor de brunch is ontstaan toen hij hierover reacties kreeg naar aanleiding van de documentaire.

Tickets To beef or not to beef

‘To beef or not to beef’ begint op 19 juli om 12.30 uur een duurt tot 17.00 uur. Een all-in brunch inclusief dranken kost € 150,-. Na het uitbenen van kop tot staart maakt van Loo tien tot twaalf gerechten met het vlees. De kaartverkoop loopt via IENS en er zijn 120 tickets beschikbaar.

Over IENS CarteBlanche

IENS CarteBlanche is een culinair evenement waar een gerenommeerde chef de kans krijgt om één dag een bijzonder concept uit te voeren. Dat mag iets zijn met zijn lievelingsingrediënt, iets op een bijzondere locatie of iets wat compleet afwijkt van wat hij normaal in zijn restaurant doet. De chef krijgt in ieder geval volledig carte blanche. Unieke gebeurtenissen voor de echte food liefhebber!

Vorig jaar was er ook al een CarteBlanche bij Parkheuvel, toen stond alles in het teken van de verbouwing.

Bron: ChefsFriends

Website: Parkheuvel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.