#theALLjourney | Een wereldwijde speurtocht van Accor Live Limitless

11-2-2021

  • #theALLjourney by Accor Live Limitless
  • #theALLjourney by Accor Live Limitless

#theALLjourney is een wereldwijde speurtocht van Accor Live Limitless ter gelegenheid van de lancering van het vierde Paris Saint-Germain shirt. Wie droomt er niet van om te reizen in deze tijd? Sinds gisteren tot 12 februari biedt ALL- (Accor Live Limitless), de hoofdpartner en shirtsponsor van Paris Saint-Germain, fans een droomreis aan. Ze organiseren een digitale speurtocht, toegankelijk voor deelnemers van over de hele wereld, waarmee ze digitaal de meest wonderlijke plekken en hotels van hun portfolio van merken laten zien. Te winnen zijn de nieuwe shirts van Paris Saint-Germain en diverse verblijven in hotels van de Accor portfolio. #theALLjourney!

Alhoewel je alleen nog tot morgennacht mee kunt doen, vinden wij een digitale speurtocht een gaaf idee. Inspiratie voor kleinere bedrijven op lokaal niveau? Zeker als je sponsor bent van een lokale sportclub.

 #theAlljourney | Hoe kan je deelnemen

  • Deelnemers worden gevraagd om de website thealljourney.accor.com te bezoeken vanaf 8:00 op woensdag 10 februari om een aanwijzing te vinden waarin één van de hotelmerken vermeld staat die deel maakt van ALL- Accor Live Limitless.
  • Als de aanwijzing bemachtigd is, kunnen de deelnemers naar de Instagram account van het genoemde hotelmerk, inclusief Fairmont, Sofitel, Pullman, Novotel, Tribe of Ibis, etc.
  • Deelnemers moeten dan de bijdrage vinden die overeenkomt met de aanwijzing en een opmerking achterlaten die #theALLjourney bevat, om officieel mee te doen aan de loting.

Elke twee uur tot vrijdag 12 februari om 11:59, wordt er een nieuwe aanwijzing online geplaatst om erachter te komen over welk merk uit de Accor groep het gaat, en om kans te maken op het winnen van een gloednieuw shirt van de voetbalclub Paris Saint-Germain, of een verblijf in een van de meest fantastische hotels ter wereld. Door te reageren op het bericht over elke nieuwe aanwijzing kan een deelnemer zijn winkansen maximaliseren.

Welke merken van Accor doen mee?

Meer dan vijftien ALL- Accor Live Limitless merken, Accor’s lifestyle bureau, zullen deelnemen in deze speurtocht, van luxe merken tot budgetmerken. Elk verblijf in de verschillende hotels van de deelnemende merken dat je kunt winnen, zal wereldwijd geldig zijn tot 30 juni 2022. Deze wedstrijd, internationaal uitgerold en toegankelijk voor iedereen, is beschikbaar in zeven talen op de website van thealljourney. Zo maakt iedereen een kans!

Dit evenement reflecteert de gedeelde ambitie van Paris Saint-Germain en All -Accor Live Limitless, om unieke ervaringen naar fans te brengen, en reflecteert een nieuwe visie van gastvrijheid die verder gaat dan accommodatie.

Over ALL- Accor Live Limitless

ALL- Accor Live Limitless is het lifestyle bureau van Accor. ALL versterkt de merken, diensten en partnerschappen binnen het ecosysteem van Accor. ALL biedt oprechte ervaringen aan zijn meest geëngageerde gasten terwijl  ze hen ook in staat stelt om te werken, leven, en spelen, in en rond hun hotelmerken in hun eigen omgeving en over de hele wereld. Via hun augmented Gastvrijheid strategie brengt ALL nieuwe digitale platforms, iconische partnerschappen (Credit Cards, Mobility, vliegtuigmaatschappijen, Entertainment met AEG, IMG, Paris Saint-Germain) tot leven en bereikbaar voor al hun gasten en hun 63 miljoen loyaliteitsleden.

Website: Accor Live Limitless

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.