The TABASCO X Seoul Bird collaboration | ‘Limited edition’ gerechten

29-9-2020

  • The TABASCO X Seoul Bird Collaboration
  • The TABASCO X Seoul Bird Collaboration

Het recent geopende Koreaanse restaurant Seoul Bird in Londen, gespecialiseerd in gefrituurde kip, is een samenwerking aangegaan voor acht weken met TABASCO®. Vanaf 1 oktober kunnen Londenaren genieten van de zogeheten ‘TABASCO X Seoul Bird collaboration’. Judy Joo, de Koreaans-Amerikaanse oprichtster, heeft drie gelimiteerde gerechten toegevoegd aan het menu, namelijk: de ‘Chili Chicken & Wicked Waffles’, ‘Burnin’ Bird Burger’ en de ‘Tater Tots met TABASCO Sriricha Sauce’.

Een mooi voorbeeld van samenwerken tijdens de Corona-pandemie. Dit initiatief laat een samenwerking zien tussen een leverancier en restaurant, maar het zou ook een lokale supermarkt in samenwerking met een restaurant kunnen zijn. Vooral tijdens deze periode van steeds strengere maatregelen kunnen samenwerkingen zoals deze een uitkomst voor restaurants zijn.

De ‘limited edition’ gerechten van ‘the TABASCO X Seoul Bird collaboration’

Seoul Bird, gesitueerd in Westfield’s Shepherd’s Bush, verrijkt de limited edition gerechten met de rijke, zoete en knoflookachtige smaak van de TABASCO Sriracha saus, zoals bij de de ‘Burnin’ Bird Burger’ die wordt gemaakt van knapperige Koreaanse gefrituurde kippendijen in Sriracha saus, gevuld met mini hash brown aardappelen, afgetopt met ijsbergsla, augurk, rode ui en Japanse kewpie mayonaise. De gefrituurde hash brown aardappelen zijn ook los verkrijgbaar, overgoten met kaassaus, TABASCO Sriracha saus en afgemaakt met kimchi pico de gallo, zure room en koriander. Fanaten van gefrituurde kip en pittige saus kunnen iedere dag genieten van deze nieuwe gerechten, geserveerd met een op maat gemaakt mini-flesje TABASCO, voor degene die een extra kick waarderen!

Gedurende de weekenden wordt een ander ‘limited edition’ gerecht verkocht, de ‘Chilli Chicken and Wicked Waffles’, wat een ode is aan Judy’s dubbele afkomst. Dit gerecht bestaat uit dubbel gefrituurd kippendijenvlees, overgoten met de TABASCO Sriracha saus, geserveerd op kaaswafels. Dit gerecht is de hele dag beschikbaar en is ideaal voor een brunch of lunch. De eerste 50 gasten krijgen een volwaardige fles TABASCO Sriracha mee naar huis.

Ook zijn er typisch Koreaanse dranken om van te genieten bij de gerechten. Het gaat om Jinro Chamisul Fresh Soju, Korea’s favoriete drank, en daarnaast is ook de Soju Apple Passion Fruit Cooler en Freedom Pale Ale beschikbaar. Tevens wordt er Koreaanse Iced Tea geserveerd uit duurzame doorzichtige pakjes, beschikbaar in de smaken Yuzu Green en Green Plum met gember.

 

Website: Seoul Bird en TABASO

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.