The Student Hotel komt naar Delft | Opening in de zomer van 2020

8-3-2019

  • The Student Hotel DelftThe Student Hotel Delft
  • The Student Hotel DelftThe Student Hotel Delft
  • The Student Hotel DelftThe Student Hotel Delft
  • The Student Hotel DelftThe Student Hotel Delft
  • The Student Hotel DelftThe Student Hotel Delft

The Student Hotel (TSH) met locaties in Amsterdam (2), Eindhoven, Maastricht, Groningen, Rotterdam, Den Haag, Barcelona, ​​Parijs, Florence en Dresden opent volgend jaar een nieuwe locatie in Delft. Vanaf de zomer van 2020 heeft dit unieke concept acht locaties in Nederland.

Alles over The Student Hotel in Delft

Het onderscheidende ontwerp van TSH Delft omvat 350 kamers en combineert hoogwaardige hotelfaciliteiten voor korte en lange verblijven van hoge kwaliteit. Het 13.500 m² grote hotel krijgt een opvallende open voorzijde met uitzicht op het station en het toekomstige Van Leeuwenhoekpark. Het hotel krijgt 1.600 m² aan gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een ontvangstruimte met een lounge en een ‘game’-gedeelte, het bar-restaurant The Commons, co-werkgebied TSH Collab, onderwijs- en studieruimtes en was- en fitnessruimtes. Een overdekt fietspark voor het ‘bike-sharing concept’ van The Student Hotel maakt het hotel compleet.

CEO Charlie MacGregor over The Student Hotel

Charlie MacGregor, oprichter en CEO van TSH, zegt: “Ik wilde TSH openen in Delft sinds ik voor het eerst naar Nederland verhuisde. Met ons Europese netwerk en het Complete Connected Community-concept verbindt TSH studenten, onderzoekers en ondernemers uit Delft met andere tech- en designsteden zoals Eindhoven, Toulouse, Berlijn en Barcelona.”

Martina Huijsmans, wethouder van de gemeente Delft voegde toe: “Onze stad trekt talent van over de hele wereld aan, TSH reageert hier op en biedt huisvesting aan (internationale) studenten in een hotelomgeving, met alle faciliteiten die daarbij horen. TSH is een bijzonder waardevolle en welkome aanvulling op het bestaande studentenaanbod. Het hybride hotelconcept biedt veel openbare functies die ideaal zijn voor iedereen die wil verblijven, studeren, dineren, een kopje koffie wil drinken of een lezing wil horen in het hart van het stationsgebied.”

TSH Delft is ontworpen door KCAP Architects & Planners en het hotel zal in de zomer van 2020 worden opgeleverd.

The Student Hotel CEO Charlie MacGregor on Millennials

 

 

Website: The Student Hotel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.