The Slip Cup ™ – Clean Beer Pong

8-7-2015

The Slip Cup creëert een ‘schoon’ spelletje ‘bier pong’ zonder dat een enkel aspect aan het spel verandert. Bier pong is erg populair in de Verenigde Staten en wordt vaak gespeeld in bars. Als tijdens het spelletje de bal op de grond terecht komt en men daarna gewoon verder speelt, dan wordt het bier er niet schoner op!

The Slip Cup ™, is een beker inzetstuk dat past in de 16 en 18 ounce disposable bekers.

De Slip Cup vangt de bal en zorgt dat deze niet meer landt in je biertje. Het patent is aangevraagd voor de beschermende cups met randen die passen op disposable bekers van 16 en 18 ounce. De bekers zijn voorzien van een ‘catch element’ dat er voor zorgt dat de bal minder snel uit de bekers stuitert. De broers achter de uitvinding hebben nu al meer dan $ 40.000 opgehaald (op dinsdag 7 juli) en gaan in rap tempo richting hun doel van $ 70.000 dat zij willen ophalen op Kickstarter. De donateurs scoren een 20-pack van Slip Cups wanneer ze later deze zomer geproduceerd zijn. Op de onderkant van de Slip Cups zijn nummers toegevoegd en ze hebben er 15 nieuwe drinkspelletjes mee gecreëerd.

Website: Kickstarter

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.