The PROUDEST Terrace | Op het dakterras van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

29-7-2022

  • DRAGTASTIC 4 at the SkyLaganza Drag Event DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal StationDRAGTASTIC 4 at the SkyLaganza Drag Event DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station
  • DRAGTASTIC 4 at the SkyLaganza Drag Event DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal StationDRAGTASTIC 4 at the SkyLaganza Drag Event DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

DRAGTASTIC 4 begeleidt SkyLaganza Drag Event tijdens Pride Amsterdam. Drag Race Holland seizoen 2 winnares Vanessa van Cartier wordt tijdens het SkyLaganza Drag Queen Event vergezeld door My Little Puny, Keta Minaj en Tabitha. Het event vindt plaats tijdens Pride Amsterdam op 3 augustus bij SkyLounge Amsterdam, op ‘The PROUDEST Terrace’, het dakterras op de 11e verdieping van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Het hotel zet zich de hele maand augustus in voor diversiteit en inclusiviteit. De Pride Amsterdam vindt dit jaar plaats van 30 juli tot en met 7 augustus.

Leestijd: 2 minuten

DRAGTASTIC 4

Het is voor het eerst in de geschiedenis van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station dat het hotel een drag queen event organiseert. Tijdens het SkyLaganza Drag Queen Event zal er een podium worden gegeven aan Vanessa van Cartier, My Little Puny, Keta Minaj en de host van de avond Tabitha; ook wel de ‘DRAGTASTIC 4’. Het initiatief voor het event kwam van Assistant SkyLounge Manager Ronnie Handog. “Het belooft een event vol glitter & glamour en betoverende belevenissen te worden. We organiseren een Drag Bingo die gepresenteerd wordt door Tabitha. Verder wordt de avond gevuld met verschillende Lip Sync optredens,” aldus Handog.

The PROUDEST Terrace

Het SkyLaganza Drag Event is een onderdeel van ‘The PROUDEST Terrace’ van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. De hele maand augustus staat het dakterras van SkyLounge Amsterdam in het teken van Pride Amsterdam. Dit wordt gedaan door de aankleding en het menu aan te passen op het thema; alles in de regenboogkleuren van de Pride. “In deze tijd van polarisatie en zinloos geweld tegen mensen op basis van wie ze zijn, vinden we het als hotel erg belangrijk k te laten zien dat we staan voor diversiteit en inclusie”, aldus Floris Licht, General Manager van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. “Niet alleen als het gaat om de gasten die wij onze gastvrijheid bieden, maar zeker ook als het gaat om de grote diversiteit aan medewerkers die onderdeel zijn van ons unieke team.” Tickets kunnen hier geboekt worden.

Recent schreven we ook over het Double Tree by Hilton Amsterdam Centraal Station, toen boden zij  werknemers een VanMoof e-bike aan voor één euro per dag.

Website: DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.