The Pancake Kitchen by Cracker Barrel Old Country Store®

1-3-2022

  • Biscuit Beignets by The Pancake Kitchen by Cracker BarrelBiscuit Beignets by The Pancake Kitchen by Cracker Barrel
  • Specialty pancakes by The Pancake Kitchen by Cracker BarrelSpecialty pancakes by The Pancake Kitchen by Cracker Barrel
  • Cracker Barrel Old Country StoreCracker Barrel Old Country Store

Vandaag is het International Pancake day. Om dat te vieren hebben we heerlijk pannenkoeken nieuws opgezocht. The Pancake kitchen by Cracker Barrel, een delivery-forward, virtueel merk van Cracker Barrel Old Country Store® opent bijna 100 extra locaties in Amerika dit jaar. Om de extra locaties te vieren hebben ze een limited time only aanbieding; hun nieuwe gefrituurde Biscuit Beignets. Deze laatste zou wel eens inspiratie kunnen zijn voor Nederlandse pannenkoekenrestaurants. Het klinkt echter wel een beetje als een variant op oliebollen!  

Cracker Barrel Old Country Store® kondigt aan dat zijn The Pancake kitchen by Cracker Barrel, een all-day-ontbijt, delivery-forward-merk, in 2022 zal uitbreiden met bijna 100 andere Cracker Barrel-locaties, waardoor het aanbod op 200 locaties komt in de USA. Cracker Barrel Old Country Store® is een Amerikaanse restaurantketen en gift store met een Southern country thema met in 2020 ruim 660 zaken. Om op elk moment van de dag te genieten van een huiselijk ontbijt, serveert The Pancake Kitchen een assortiment aan pannenkoeken en andere ontbijtfavorieten. Het kan worden afgehaald of bezorgd door DoorDash en Uber Eats.

Leestijd: 3 minuten

Biscuit Beignets | Een tijdelijk aanbieding om de uitbreiding van The Pancake Kitchen by Cracker Barrel te vieren

Om de uitbreiding te vieren, biedt The Pancake Kitchen gasten een speciale tijdelijke aanbieding: sinds 26 februari, en zolang de voorraad strekt. Degenen die $20 uitgeven aan pannenkoeken kunnen genieten van Cracker Barrel’s versie van een Mardi Gras-klassieker en ontvangen een gratis portie Biscuit Beignets* – karnemelkkoekdeeg, gefrituurd en vervolgens in kaneelsuiker gedoopt en geserveerd met boter-pecannootsaus om te dippen.

“De uitbreiding van The Pancake Kitchen by Cracker Barrel maakt deel uit van ons plan om het gasten zo gemakkelijk mogelijk te maken om te genieten van een van onze meest populaire huisgemaakte ontbijtfavorieten – of ze nu pannenkoeken willen bij het ontbijt, de lunch of het avondeten!” aldus Matthew Schaefer, Senior Director of Strategy and Innovation bij Cracker Barrel. “Terwijl de trend in online bestellen en samenwerking met on-demand bezorgplatforms zich voortzet, zijn we verheugd om onze strategie en ons aanbod verder te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat onze gasten hun verlangen naar ‘pancakes all flippin’ day™’ kunnen stillen”.

Voor gezinnen met drukke schema’s of jong volwassenen die op zoek zijn naar meer gemak, biedt The Pancake Kitchen-menu alles van klassieke karnemelkpannenkoeken tot speciale smaken zoals pecannoten, bosbessen, confetti (fruitige ontbijtgranen) en chocoladehagel, met de optie om beroemde Cracker Barrel bijgerechten toe te voegen, zoals gevulde Hashbrown Casserole of gebakken appels, allemaal snel en met zorg bereid.

Verschillende fases van de uitbreiding

De Pancake Kitchen by Cracker Barrel-uitbreiding bestaat uit meerdere fasen, met 150 locaties vanaf deze week en plannen om dit jaar uit te breiden naar 200 locaties. The Pancake Kitchen is een uitbreiding van Cracker Barrel op de markt voor bezorging. Het bedrijf exploiteert ook Chicken ’n Biscuits van Cracker Barrel™, een op kip gericht virtueel merk, en Cracker Barrel Kitchen™, het ankermerk voor zijn dark kitchen-buitenposten die afgelopen oktober zijn gelanceerd.

Gasten kunnen hun favorieten bestellen bij The Pancake Kitchen via DoorDash en Uber Eats van 08.00 uur tot 21.00 uur lokale tijd, dagelijks. De website van Cracker Barrel Old Country Store® is vanuit Europa niet bereikbaar maar je kunt wel via hun sociale media een kijkje nemen bij The Pancake Kitchen.

Bekijk meer artikeltjes over pannenkoeken en pancakes.

Website: The Pancake Kitchen by Cracker Barrel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.