The Mariah Menu bij McDonald’s in de USA

11-11-2021

  • The Mariah Menu at McDonald'sThe Mariah Menu at McDonald's

Ken jij het liedje ‘The twelve days of Christmas’ nog? Waarin je ieder dag een cadeautje kreeg? McDonald’s US gebruikt de gedachte achter dit liedje door de Amerikanen 12 dagen iets te schenken! Van 13 december tot en met 24 december kunnen Amerikaanse klanten elke dag een ander menu-item van ‘The Mariah Menu’ gratis ontvangen als ze een bestelling van minimaal $1 plaatsen via de McDonald’s app.

Weer een voorbeeld van marketing met een beroemdheid, in dit geval Mariah Carey die de feestdagen een niveautje hoger tilt ‘12 Days of McDonald’s® deals’. Inspiratie voor meer lokale deals met beroemdheden? We vinden het alleen jammer dat ze niet zingt in hun commercial en natuurlijk dat ‘The Mariah Menu’ niet beschikbaar is in Europa. 

Leestijd: 2 minuten

The Mariah Menu  | 12 dagen van aanbiedingen

Het enige wat McDonald’s deze kerst wil, is dat veel mensen… zich aansluiten bij Mariah Carey voor 12 dagen vol aanbiedingen. Want als een iconische Christmas superster een fan is van de Golden Arches, is het alleen maar goed om het kerstseizoen te beginnen met het schenken van een heel menu vol gratis* goodies. Van Mariah’s eigen favoriet, een klassieke cheeseburger, tot chocolate chip cookies, heeft McDonald’s een lijst gemaakt van de favoriete menu-items van hun fans en die twee keer gecontroleerd. ‘The Mariah Menu’ maakt zijn debuut in de V.S. op 13 december, met elke dag een ander gratis item** bij een minimale besteding van $1 op de McDonald’s app.

*Alleen verkrijgbaar bij deelnemende McDonald’s in de omgeving. 1x/dag geldig met $1 min. aankoop (excl. btw) van 13-24 december. Zie app voor details.

** Volledige lijst van dagelijkse deals: 13 dec. – Big Mac®; 14 dec. – McChicken®; 15 dec. – Bakery Item; 16 dec. – 6-pc Chicken McNuggets®; 17 dec. – Cheeseburger; 18 dec. – Hotcakes; 19 dec. – McDouble®; 20 dec. – Appeltaart; 21 dec. – Worst McMuffin® met ei; 22 dec. – Dubbele Cheeseburger; 23 dec. – Worstenkoekje; 24 dec. – Chocolate Chip Cookies.

Mariah Carey over de 12 deals | Exclusief beschikbaar via de app

“Een aantal van mijn favoriete herinneringen met mijn kinderen zijn onze familie-uitstapjes naar McDonald’s, en natuurlijk heeft ieder van ons heeft zijn eigen favorieten. De mijne is de cheeseburger, en graag met extra augurken,” aldus Mariah Carey. “Het samenbrengen van een aantal van onze favoriete gerechten bij McDonald’s met mijn all-time favoriete seizoen voelt als het uitkomen van een kerstwens.”

‘The Mariah Menu’ tilt onze ‘celebrity signature orders’ naar een hoger niveau met dagelijkse deals die exclusief verkrijgbaar zijn via de McDonald’s app en speciaal zijn samengesteld om het kerstseizoen te kick-starten. Het is meer dan alleen een menu, het past bij één van de best verkopende vrouwelijke artiesten aller tijden.

“Mariah past bij de feestdagen zoals ketchup bij friet, dus we konden geen betere partner bedenken om ons te helpen de komende kerst te vieren,” aldus Jennifer Healan, Vice President, U.S. Marketing, Brand Content and Engagement van McDonald’s USA. “Net zoals McDonald’s mensen rond de tafel brengt met hun favoriete bestellingen, verbindt Mariah’s muziek ons allemaal in deze tijd van het jaar. We zijn erg enthousiast over deze samenwerking en hopen zo onze fans nog meer plezier in de kerstvakantie te bezorgen.” Bekijk hun commercial! De tekst gaat verder onder de video.

Speciale verpakking voor de feestdagen

De items van het Mariah Menu items zullen worden geserveerd in leuke en feestelijke verpakkingen geïnspireerd door Mariah’s liefde voor de feestdagen en haar chique stijl. McDonald’s heeft samen  met Mariah een ontwerp gemaakt waarvan ze zeggen te weten dat de fans van Lambily en McDonald’s het geweldig zullen vinden. Je herkent de tassen als je ze ziet… net zoals je haar beroemde kerst jingle kent vanaf de eerste noten van het liedje.

Houdt de McDonald’s app in de gaten voor meer verrassingen van McDonald’s en Mariah Carey! Om toegang te krijgen tot de dagelijkse deals, download je de Amerikaanse McDonald’s app.

Website: McDonalds

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.