The Lexi Las Vegas | ‘cannabis-friendly hospitality’

24-2-2023

  • Cannabis-friendly hospitality at The Lexi in Las VegasCannabis-friendly hospitality at The Lexi in Las Vegas

Terwijl het voormalige Artisan Hotel Boutique open is, ondergaat het een miljoenen renovatie en heropent het in de lente als The Lexi – Elevations Hotels and Resorts. Een nieuwe hotel met 64 kamers dat als eerste in Las Vegas het idee van ‘cannabis-friendly hospitality’ omarmt.

Leestijd: 2 minuten

Op de vierde verdieping kun je hun ‘cannabis-friendly hospitality’ ervaren

The Lexi, gelegen op slechts enkele minuten van de Las Vegas Strip, omarmt zijn kleine en brutale mentaliteit en krijgt allemaal nieuwe gastenkamers, waaronder een hele vierde verdieping die als cannabis-vriendelijk zal worden aangemerkt. Terwijl The Lexi het idee van cannabis in reizen erkent en wil normaliseren, wil het een eersteklas gastvrijheidsconcept, een geïnspireerd culinair en cocktailprogramma en een lente/zomer pool party seizoen lanceren. Daarnaast zal The Lexi uiteindelijk een lidmaatschap initiatief aanbieden dat deel uitmaakt van Elevation Hotels & Resorts eigen programma, Elevations Nation; een lidmaatschap programma voor individuen met een ‘wanderlust’-mentaliteit, cannabis enthousiasme en smaak voor nieuwe ervaringen. Elke kamer krijgt een luchtfiltratiesysteem dat gebruik maakt van geavanceerde oxidatiecel-technologie.

Naast hun ‘cannabis-friendly hospitality’ gaat The Lexi ook onderdak bieden aan een nieuw, op Cajun geïnspireerd steakhouse onder leiding van Executive Chef Jordan Savell (Hell’s Kitchen, seizoen 19), de energieke, nieuw ontworpen Artisan Bar & Lounge en The Lexi Pool (één van Las Vegas’s enige zwembaden in Europese stijl). Daarnaast heeft The Lexi een nieuwe grote lobby gecreëerd die wordt benadrukt door de torenhoge plafonds, een indoor waterpartij, een nieuw walk-up Cafe, cocktail service en live muziek en intieme entertainment concepten.

The Lexi Las Vegas door Elevations Hotels en Resorts

The Lexi, nu onder leiding van Elevations Hotels and Resorts, is het geesteskind van Elevations president en CEO Alex Rizk. Nadat hij met zijn eerste onderneming, The Clarendon Hotel in Phoenix, al de cannabis forward hospitality ervaring had gecreëerd, is Rizk enthousiast dat The Lexi zal schitteren als het vlaggenschip van zijn snelgroeiende hospitality groep. “Met The Lexi kan het merk Elevations Hotels and Resorts echt laten zien dat wij een nieuw type hotelconcept willen creëren dat niet alleen wordt gekenmerkt door onze acceptatie en normalisatie van cannabis in de horeca, maar ook door onze toewijding om historische panden terug te winnen en ze te transformeren voor de hedendaagse reiziger”, aldus Alex Rizk.

Over Elevations Hotels en Resorts

Elevations Hotels and Resorts, gevestigd in Arizona, richt zich op het creëren van moderne, eigentijdse en intieme gastvrijheidservaringen.

We hebben de afgelopen jaren heel wat gespot met cannabis!

Website: The Lexi Las Vegas

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.