The Bazaar by José Andrés | In het Old Post Office gebouw in Washington, DC

14-2-2023

  • The Bazaar by José Andrés in Washington DCThe Bazaar by José Andrés in Washington DC
  • The Bazaar by José Andrés in Washington DCThe Bazaar by José Andrés in Washington DC
  • The Bazaar by José Andrés in Washington DCThe Bazaar by José Andrés in Washington DC

José Andrés Group introduceert met trots ‘The Bazaar by José Andrés’ in het historische Old Post Office gebouw in Washington, D.C., in 2022 opnieuw gelanceerd door CGI Merchant Group, in samenwerking met het merk Waldorf Astoria Hotels & Resorts van Hilton. De opening van The Bazaar in het Waldorf Astoria Washington DC betekent het hoogtepunt van een 30-jarige reis voor chef José Andrés, die al sinds zijn aankomst in Washington DC in 1993 droomde van het openen van een restaurant in het historische gebouw.

Voor degene die naar Whashington gaan, een mooie locatie om te gaan lunchen of dineren!

Leestijd: 2 minuten

Amerikaanse droom

“Ik ben verheugd om The Bazaar in The Old Post Office te introduceren – deze opening is al lange tijd in de maak en markeert een feestelijk moment voor de geweldige stad Washington, mijn team en voor mij persoonlijk”, aldus chef-kok José Andrés. “Het is dertig jaar geleden dat ik voor het eerst naar DC kwam, en om The Bazaar te openen in dit prachtige, historische gebouw dat altijd een speciale plek voor mij heeft gehad, is een Amerikaanse droom die uitkomt.”

“Terwijl The Bazaar blijft groeien en bloeien in nieuwe steden, is de opening in Washington DC in The Old Post Office om vele redenen symbolisch.” Aldus Sam Bakhshandehpour, de voorzitter van José Andrés Group. “Dit is een moment dat de cirkel rond is voor het bedrijf dat hier al lang gevestigd is en investeert in de voortdurende economische bloei van de stad, de culinaire gemeenschap en onze trouwe gasten.”

De geschiedenis van ‘The Bazaar by José Andrés’

De eerste Bazaar werd geopend in Los Angeles in 2008 en neemt gasten mee op een zintuiglijk avontuur waarbij alles mogelijk is. Het concept is ook een eerbetoon aan José’s Spaanse roots en inventieve stijl. Deze culinaire ervaring in Washington biedt de kenmerkende, speelse gerechten van The Bazaar, terwijl er nieuwe menu-items op staan met een Amerikaanse flair en een knipoog naar de Amerikaanse geschiedenis. De Beef Cheeks ‘Eisenhower Stew’ is een eerbetoon aan het favoriete gerecht van president Eisenhower toen hij in functie was, terwijl de ‘Crab Louie Cone’, ‘Philly Cheesesteak Airbread’, en de Noorse kreeft ‘Newberg’ klassieke Amerikaanse gerechten vertegenwoordigen. Lokale ingrediënten zoals ‘Maryland Blue Crab’, ‘Rappahannock Oesters’, en de overvloed van de Chesapeake Bay zijn duidelijk aanwezig in het menu en symboliseren een thuiskomst voor The Bazaar by José Andrés in Washington, waar José Andrés Group is gevestigd.

Verschillende eetervaringen in ‘The Bazaar by José Andrés’

Het restaurant biedt ontbijt, lunch en diner en de hele dag door een bar. Ontbijt en lunch worden geserveerd op de benedenverdieping, terwijl de avondmaaltijden worden geserveerd op de bovenste mezzanine verdieping, zodat The Bazaar een variatie aan eetervaringen biedt.

The Bazaar by José Andrés is gevestigd in het historische monument The Old Post Office, in een gebouw in Romaanse stijl, dat in 1899 werd geopend en tot 1914 dienst deed als algemeen postkantoor van DC. De wereldberoemde Spaanse firma Lázaro Rosa-Violán liet zich door deze grootse architectuur inspireren om een omgeving te creëren dat past bij de cuisine van José Andrés en een ode zijn aan het vakmanschap met een Spaans handtekening. De locatie bestaat uit verschillende verdiepingen en heeft een uitgebreide, speciale bar met 6 zitplaatsen, uitgerust met een briljant groen Aqua-kwartsietblad en unieke afwerkingen zoals glas met textuur, handgemaakte tegels en met franje versierde stoffen, die gasten van dag tot nacht verwelkomen. Boven wacht het diner in een groene oase van weelderige, smaragdgroene fluwelen bankjes, op maat gemaakte stoffen met bloemprint geïnspireerd op de Spaanse surrealistische kunstenaar Salvador Dalí, tafels met zwart marmeren blad en goudkleurige verlichtingsarmaturen die elegant zijn afgewerkt met gehamerd messing. En veel planten, waaronder Ficussen, Pleomeles en Philodendrons, en een iconische glanzende bol boven de ingang, die gasten uitnodigt om te komen dineren onder de maan.

Vestigingen

Sinds de oprichting in 2008 is de Bazaar uitgegroeid tot een bedrijf die vestigingen heeft in Miami’s South Beach en binnenkort ook in New York City. Daarnaast heeft The Bazaar ook geleid tot de oprichting van Bazaar Meat, een bijzondere plek waar de vleeseter kan genieten, met vestigingen in Las Vegas, Chicago en later dit jaar in The Grand LA, de nieuwste culturele corridor in het centrum van Los Angeles.

Website: José Andrés  The Bazaar

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.