Terras Café Rotterdam biedt panorama op Maas en skyline

30-6-2015

Café Rotterdam was al een icoon aan de Maas, maar is na een ingrijpende verbouwing naar een hoger platform getild. Met de heropening van Café Rotterdam pal boven de Cruise Terminal krijgt de Wilhelminapier een echt boulevard-gevoel.

Terrassen met panorama uitzicht populair

Dat dakterrassen wereldwijd enorm populair zijn weten we al een tijdje. Parijs, New York, Istanbul, een beetje metropool grossiert in terrassen met prachtig uitzicht. Ook in Amsterdam hebben we een aantal mooie dakterrassen met een geweldig uitzicht, zoals de Skylounge op het DoubleTree by Hilton Hotel en het dakterras op ‘t voormalig boorplatform nu restaurant op ‘t REM-eiland. Het terras van Café Rotterdam, op ooghoogte van de Erasmusbrug en de aanmerende cruiseschepen, biedt een uniek panorama op de Maas en skyline. Een nieuwe hotspot in Rotterdam deze zomer!

Café Rotterdam

Het interieur van Café Rotterdam ademt vooroorlogse Rotterdamse klasse uit: grote ramen die veel licht vangen, hoog gewelfd plafond en mondaine details. De mediterrane keuken heeft internationale allure met als chef-kok Merijn Sips (voorheen Librije’s Zusje**). Een zakelijke lunch, een heerlijke zondagmiddagbrunch of een romantisch diner, het kan er allemaal. Naast het restaurant gedeelte is er ook een lange bar waar je terecht kunt voor een cocktail, Gin & Tonic, authentieke Schiedamse jenever, een biertje of een goed glas wijn met bitterballen. Het nieuwe Café Rotterdam is de jongste telg van de Dudok Groep dat sinds 1991 een toonaangevend bedrijf is in de hospitality-, evenementen- en horecabranche.

Website: Café Rotterdam

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.