‘Tempo by Hilton’ | Een nieuw en toegankelijk lifestyle-merk

28-1-2020

  • ´Tempo by Hilton´ King Bathroom
  • Tempo by Hilton´ - Lifestyle
  • ´Tempo by Hilton´- King Power Down Zone Monterey
  • ´Tempo by Hilton´- Public Space & Bar

Hilton lanceerde recent ‘Tempo by Hilton’, een benaderbaar lifestyle-merk dat is samengesteld om een ​​groeiend segment van de moderne reizigers te bedienen die een hotelervaring zoeken die hun ambitie weerspiegelt. Door het design en samen te werken met diverse ‘lifestyle’ partijen biedt ‘Tempo by Hilton’ hoteleigenaren en ontwikkelaars een schaalbaar merk dat binnen bereik is voor toekomstige gasten – met een efficiënt servicemodel.

‘Tempo by Hilton’ | Gecreëerd in samenwerking met experts

Als onderdeel van commitment  van Hilton om hun gasten te helpen een beter leven te leiden, heeft ‘Tempo by Hilton’ partnerschappen opgezet en gebouwd met toonaangevende experts op het gebied van welzijn, eten en drinken en andere levensstijlaspecten. De experts aan boord zijn onder meer het gerenommeerde platform voor gedragsverandering van Arianna Huffington, Thrive Global en het bekende culinaire bedrijf Blau + Associates. Deze organisaties hebben het merk een gevoel van ontdekking meegegeven, terwijl gasten wel in staat worden gesteld om prioriteit te blijven geven aan welzijn en persoonlijke groei, zelfs tijdens het reizen.

Belangrijkste elementen van ‘Tempo by Hilton’

Ondersteund door de verschillende lifestyle-partnerschappen en een uitgebreid marktonderzoek dat meer dan 10.000 consumenten onderzocht, is ‘Tempo by Hilton’ gecreëerd en zal elk hotel elementen bevatten die zijn ontworpen om ambitieuze gasten hun reis te veraangenamen zonder hun routine te verstoren. Deze elementen omvatten:

Kamers die zowel ontspannen als energie geven: de accommodaties van ‘Tempo by Hilton’ dienen als een toevluchtsoord voor de moderne reiziger en waar deze energie kan opdoen voor de komende dag. In-room ervaringen omvatten de unieke Power Up- en Power Down-collecties; samengestelde assortimenten ochtend- en bedtijdrituelen gecreëerd in samenwerking met Thrive Global; evenals een aantal andere onverwachte details, zoals een fijn afgestelde slaapomgeving en een speciale Get Ready-zone met ruimte om je klaar te maken of je te concentreren op werk. Bovendien is de extra grote badkamer, inclusief spiegels met ingebouwde Bluetooth-luidsprekers, ruim, licht en verkwikkend.

Openbare ruimten en voorzieningen zijn ontworpen om te inspireren: Alle ‘Tempo by Hilton’ openbare ruimtes en voorzieningen zijn bedoeld als katalysatoren voor echte, gedenkwaardige ervaringen en bieden een frisse benadering voor het verblijf. De voorzieningen bestaan o.a. uit een kunstcollectie die gasten verleiden om hier even naar te kijken en niet bezig te zijn met hun dagelijkse bezigheden en een moment voor zichzelf te nemen. Gasten zullen ook genieten van het nieuwste fitnessaanbod; flexibele vergaderruimtes, die gemakkelijk gereserveerd kunnen worden door gasten; evenals meer informele plekken die perfect zijn om samen te werken met teamgenoten of je te concentreren op individuele taken.

Culinaire reizen: ontwikkeld door de bekroonde Blau + Associates, zorgt het aanbod van eten en drinken bij ‘Tempo by Hilton’ ervoor dat gasten toegang hebben tot alles wat ze nodig hebben om energie te behouden en de focus te vergroten. De Fuel Bar in de lobby, een gratis koffie- en theebar, biedt een met de hand geselecteerd assortiment premium koffie en thee en verschillende gezonde  mix-ins. Extra stevige en gezonde opties, waaronder ambachtelijke smoothies en andere ontbijtfavorieten, zijn verkrijgbaar in het informele café. Aan de bar maken ambachtelijke en alcoholvrije cocktails en kleine gerechten het culinaire programma van het concept compleet. Bovendien gaat Blau + Associates samenwerken met Hilton om een ​​Chef Collective te vormen, een adviesraad van jonge, opkomende chef-koks die helpen bij het samenstellen van seizoensmenu’s.

Duurzaamheid: Tempo by Hilton sluit aan bij de ‘Travel with Purpose 2030’-doelen van Hilton om zijn investering in sociale impact te verdubbelen en zijn ecologische voetafdruk te halveren. Daarnaast zet dit nieuwe merk zich in om duurzame werkwijzen te implementeren tijdens de gehele gastervaring. Voorbeelden van specifieke initiatieven zijn LightStay, voedselverspillingprogramma’s, verantwoorde inkoop van vis, hydratatiestations in het hele pand ter vervanging van plastic flessen voor eenmalig gebruik en grote dispensers voor bad amenities om wegwerpplastics te verminderen.

locaties

Het concept is bedacht met inbreng van toonaangevende hoteleigenaren en investeerders uit Amerika. Tot op heden zijn er meer dan 30 individuele toezeggingen met onroerend goed bevestigd in verschillende belangrijke markten in de Verenigde Staten, waaronder New York, Maui, Boston, Los Angeles, Lexington, Nashville, San Diego, Charlotte, Washington D.C., Houston, Atlanta en meer. Nog eens 30 deals zijn in verschillende stadia van ontwikkeling.

‘Tempo by Hilton’ is het nieuwste merk van Hilton om de toekomst van reizen aan te pakken. Andere onlangs gelanceerde merken zijn onder andere ‘Motto by Hilton’ – een betaalbaar, micro-lifestyle-hotel met een gemeenschappelijke sfeer op topbestemmingen in een stad – en ‘Signia Hilton’ – het merk uit de portefeuille voor vergaderingen en evenementen.

Website: Tempo by Hilton

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.