Teleporter | De ‘D.I.Y. Receptie’ voorkomt besmettingen

15-11-2021

  • The D.I.Y. reception by TeleportelThe D.I.Y. reception by Teleportel
  • The D.I.Y. reception by TeleportelThe D.I.Y. reception by Teleportel
  • The D.I.Y. reception by TeleportelThe D.I.Y. reception by Teleportel

Tijdens één van de ergste pieken in coronapandemie, worden bedrijven geconfronteerd met de noodzaak om maatregelen op afstand te implementeren, zoals thuiswerken. Het in België gevestigde Teleportel heeft een ‘D.I.Y. Receptie’ (do-it-yourself) voor onder andere de hotel branche ontwikkeld. Teleportel is sinds 2001 wereldwijd marktleider in live video recepties op afstand.

Leestijd: 1 minuut

D.I.Y. Receptie met live video

Een groeiend aantal bedrijven (en de overheid) onderzoeken digitale transformatie van hun receptie. De Teleportel Telewerkontvangst is niet ‘virtueel’ of ‘digitaal’; maar is ‘echt’ en ‘in persoon’. Deze DIY Receptie stelt een organisatie in staat om hun receptie op afstand bij te wonen met behulp van live video. Gasten worden persoonlijk ontvangen door de receptioniste die veilig vanuit huis of een andere locatie aan het werk is.

“Het volstaat om een ​​computer op internet aan te sluiten. De Ontvangst Cloud Service wordt ‘overnight’ geactiveerd door Teleportel. Het systeem is eenvoudig: voor de receptioniste duurt het leren van het gebruik een paar minuten. Bovendien bespaart deze goedkope doe-het-zelf telewerkreceptie kosten.” Luc De Backer, Gedelegeerd Bestuurder van Teleportel.

Onderstaand een filmpje over deze ‘Doe-Het-Zelf Receptie’:

 

Website: Teleportel 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.