Tap Takeover Oedipus Brewing

30-1-2015

  • Oedipus tap Takeover

De Amsterdamse bierbrouwers van Oedipus Brewing nemen op 6 maart de taps onder hun hoede van proeflokaal de Kaapse Brouwers aan de Veerlaan in Rotterdam. Maar liefst 17 verschillende bieren zijn op tap beschikbaar en de brouwers zullen zelf achter de bar staan.

Kaapse brouwers

Als onderdeel van de Fenix Food Factory op Katendrecht brengen de Kaapse Brouwers naar eigen zeggen voor het eerst de craftbeer revolution naar Rotterdam. De Fenix Food Factory verzamelt culinaire ondernemers met een liefde voor ambachtelijke en eerlijke producten. Koffie, kaas, bier en nog zo veel meer worden er lokaal geproduceerd én verkocht.

Tap takeover

Met zoveel opkomende kleine specialbierbrouwers is de tap takeover een interessante ontwikkeling die niet op zichzelf staat. Zo is er op 31 januari een tap takeover van bierproeflokaal In De Wildeman door Brew by Numbers.
We zijn benieuwd naar de volgende horecazaak die zijn taps voor één avond uit handen geeft aan de enthousiaste jonge brouwerijen.

Bron: Facebook

Website: Kaapse Brouwers

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.