Sweetgreen | Fast en healthy

2-11-2016

Sweetgreen brengt gezond eten en fastfood samen. De populaire fastcasual keten opende haar eerste restaurant in 2007 in Washington en maakt sindsdien een stormachtige ontwikkeling door. Inmiddels heeft de keten 65 vestigingen in Amerika. Binnenkort zal dit concept ook deel uitmaken van de Conceptenbank van Van Spronsen en Partners.

Sweetgreen

Ben je op zoek naar een snelle, gezonde salade? Dan ben je bij Sweetgreen op het juiste adres. Het concept werd in 2007 bedacht door drie vrienden die een plek miste waar gemakkelijk en gezond gegeten kon worden. Het idee sloeg aan en al snel volgde meerdere nieuwe vestigingen. Waren er vorig jaar nog 30 restaurants, dit jaar zijn het er al 64. Dit kwam mede dankzij een investering van 100 miljoen dollar.

Sweetlife

Het doel is altijd geweest om van Sweetgreen een plek te maken waar gasten komen voor heerlijk, gezond eten. Maar ook om een soort community te creëren voor mensen die dezelfde normen en waarden delen als zij. Ook hiermee zijn ze goed op weg met een jaarlijks ‘Sweet Life’ festival waar muziek en gezond eten samenkomen.

Bekijk het filmpje om meer te weten te komen over de restaurants.

Website: Sweetgreen

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.