SUSHISAMBA | Viert Pride met ELLE, GLAMOUR, L’HOMO. en VOGUE

23-7-2018

  • SUSHISAMBA ELLE THIS IS HOW WE ROLLSUSHISAMBA ELLE THIS IS HOW WE ROLL
  • SUSHISAMBA GLAMOUR PINK AND PROUDSUSHISAMBA GLAMOUR PINK AND PROUD
  • SUSHISAMBA LHOMO FRENCH KISSSUSHISAMBA LHOMO FRENCH KISS
  • SUSHISAMBA VOGUE LA VIE EN ROSESUSHISAMBA VOGUE LA VIE EN ROSE

Ter ere van de jaarlijkse Pride-viering in Amsterdam werkt SUSHISAMBA exclusief samen met de modetijdschriften ELLE, GLAMOUR, L’HOMO. en VOGUE. Het resultaat zijn vier op maat gemaakte sushi-creaties die het iconische ontwerp, de passie, energie en individualiteit van elk merk weerspiegelen. Daarnaast zijn de gerechten een eerbetoon aan de wereldberoemde Pride Amsterdam.

Eetbare sushi kunst | Ter ere van de Pride in Amsterdam

SUSHISAMBA’s meester-sushichef John Um werkte nauw samen met elke publicatie om eetbare kunst te creëren waarbij sushi als medium werd gebruikt en de kenmerkende stijl, verse ingrediënten en kunstzinnige presentatie van het restaurant tentoon worden gesteld. “Bij SUSHISAMBA zijn we er trots op dat we samenwerken met deze iconische merken”, zegt John Um, SUSHISAMBA Corporate Chef.

SUSHISAMBA PRIDE MENU

ELLE: THIS IS HOW WE ROLL 19
tonijn, zalm, yellowtail, paarse en zoete aardappel, aji leche de tigre,
chimichurri, citroengras, lotuswortel
GLAMOUR: PINK AND PROUD 18
aardbeien knetter, tonijn, bietenvinaigrette
L’HOMO: FRENCH KISS 20
gestoofde wagyu-beeftong, furikake rijst, aji amarillo, ikura
VOGUE: LA VIE EN ROSE 20
kanpachi, 24K goud, yuzu, oshinko, sesam sojapapier

Gasten kunnen genieten van elk van de vier gerechten van maandag 30 juli tot en met zondag 5 augustus. Een gedeelte van de opbrengst van elk gerecht komt ten goede aan Pride Amsterdam. We kijken er naar uit om Pride Amsterdam met veel liefde, kleur en passie te vieren en de boodschap van gelijkheid overal ter wereld verder te verspreiden”, voegt Um toe.

Bekijk hier de promotie video:

Over SUSHISAMBA

SUSHISAMBA Amsterdam ligt aan de prachtige, zeventiende-eeuwse Singelgracht die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat en biedt de cultuur en keuken van Japan, Brazilië en Peru. Open in alle opzichten, van de open keuken tot de kamerhoge ramen van het restaurant biedt SUSHISAMBA Amsterdam een uitnodigende openlucht dinerervaring tijdens de warmere maanden, en een warme en gastvrije ontsnapping tijdens de koude dagen. Hun kleurrijke sushi-bar staat in het midden van de ruimte, met daarbij het Amsterdamse ontwerp voor de iconische SUSHISAMBA Orange Tree, een sculptuur dat is ontstaan in Londen en hun passie voor dineren in de buitenlucht en het door de natuur beïnvloede design weerspiegelt. Het restaurant wordt beheerd door Orange Brands Management, dat naast Amsterdam toezicht houdt op SUSHISAMBA-locaties in Las Vegas, Londen en Miami, evenals Duck & Waffle en Duck & Waffle Local in Londen.

Website: SushiSamba 

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.