Storytelling over duurzaamheid!

8-12-2014

Het Beech Hill hotel inspireert met deze video. Deze vertelt hun (toekomstige) gasten over hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Met als doel om hun locatie, aan het prachtige Lake Windermere in het Lake District in het Verenigd Koninkrijk, te koesteren.

Het Beech Hill hotel

Op Twitter zagen we dit voorbeeld van storytelling over going green. We merken dat steeds meer hotels duurzaamheid opnemen in hun communicatie naar gasten. Het Beech Hill hotel beseft dat hun gasten komen om van de omgeving en hun gastvrijheid te genieten. De laatste paar jaar hebben zij een aantal duurzame veranderingen gerealiseerd wat hun carbon footprint met circa 463 ton kooldioxide per jaar verminderde. Zo runnen zij het hotel nu dus op een veel duurzamere manier.

Storytelling over duurzaamheid

Het hotel heeft een video gemaakt over de inspanningen die zij hebben gedaan om hun ecologische voetafdruk te verminderen. De video toont details en vertelt over hun zorgvuldig duurzame manier van het runnen van het hotel. Natuurlijk wordt de omgeving van het hotel ook getoond, daar zeggen ze het immers voor te doen en onder andere daarvoor komen de gasten ook.
Ze installeerden in 2013 een biomassaketel in plaats van de 4 grote ketels met kerosine als brandstof. Overal werd LED-verlichting geïnstalleerd. Verder hergebruiken en recyclen ze papier, kartonnen, glas en meubels. Ze zijn bekroond door Trip Advisor met een bronzen Level Green Leader.

Website: Beech Hill hotel

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.