Stil je trek, zoek op je favoriete gerecht

25-3-2015

Suggesto.be werkt volgens een simpel principe. Op deze website heb je een online overzicht dat de menu’s, gerechten, ontbijten en brunches van de aangesloten restaurants toegankelijk maakt. Wie zin heeft in een bepaald gerecht, kan via de website zoeken waar dit te vinden is.

Zoek op je favoriete gerecht, vind een restaurant

Tim Prys, initiatiefnemer van suggesto.be: “Het is meer dan enkel een online menu. De suggesties van restaurants vind je niet altijd zomaar online. Die worden via mijn website erg toegankelijk. De dag van vandaag is het een must om mensen te informeren over wat de markt te bieden heeft, zonder dat men tientallen individuele websites moet raadplegen. Momenteel neemt een groot aantal restaurants en brasseries binnen Hasselt deel aan mijn project. Het is echter de bedoeling om op korte termijn uit te breiden naar (Belgisch) Limburg en Vlaanderen. De termijn waarin we die doelstellingen halen, hangt natuurlijk van de aangroei van gebruikers af.”

Prys is er van overtuigd dat Suggesto tot een onmisbaar hulpmiddel kan uitgroeien. “De feedback van zowel de restaurants als de gebruikers is positief.“

Inspiratie: wij hebben al vaker het belang aangegeven van het toegankelijk maken van je menukaart. Het blijft vreemd dat deze in pdf-vorm verstopt staat op de meeste restaurantwebsites. Zoek op je favoriete gerecht met deze jonge Belgische start-up en haal deze gegevens in ieder geval naar voren. Je kunt contact opnemen met Tim Prys via tim.prys@suggesto.be

Website: Suggesto

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.