Stijlvolle terrasverwarmers van Kindle

10-6-2015

De Kindle Allison is een stijlvolle terrasverwarmer met dubbele functie.

Stijlvolle terrasverwarmers

Tijdens Taste of Amsterdam vielen de stijlvolle terrasverwarmers op bij de stand van VisAanDeSchelde. Net als de verrukkelijke Oosterscheldekreeft “en brochette” van dit restaurant overigens, maar dat terzijde.

Kindle Living.

De terrasverwarmers zijn afkomstig uit Amerika en waren gehuurd bij Héman. De maker van de terrasverwarmer, of patio heater, is Kindle Living uit Los Angeles. Het bedrijf beschrijft het zelf als “We zagen een behoefte en zijn er ingedoken. Vanaf nu geen kippevel meer..”. Er zijn zes verschillende modellen waaronder een limited editions met een beperkte oplage van slechts 101 stuks en een handige dolly om de terrasverwarmers te verplaatsen. Dat verplaatsen is niet nodig bij het slanke model dat op een bestaande gasleiding kan worden aangesloten. Eerder kreeg dit model al twee Silver A’ Design Awards toegekend.

Verlichting

De lelijke en puur functionele gasverwarmer is verleden tijd en op deze manier voegt de verwarming ook stijl toe aan het terras. De onderkant van de lamp kan in acht verschillende kleuren verlicht worden en is te voorzien van een handig plankje voor glazen. Hoewel je cocktail dan wel warm wordt 😉

Bron: Héman

Website: Kindle Living

Laat je gegevens achter en ontvang wekelijks de laatste tips van onze redactie. Natuurlijk zullen we je gegevens nooit delen met derden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.